Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Aqua Peeling -hoito 19€ (arvo 85€)

Aqua Peeling on ainutlaatuinen kosmeettinen hoito ihon uudistamiselle ja monille esteettisille iho-ongelmille. Aqua Peeling kosteuttaa ihoa ja rauhoittaa talirauhasia, tasoittaa ihon sävyä ja poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä auttaa stimuloimaan ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Hoito auttaa myös parantamaan verenkiertoa ja silottaa juonteita ja ryppyjä. Hoito alkaa kasvojen alkupuhdistuksella, jonka jälkeen käytetään Aqua Peeling -laitetta. Tämän jälkeen kasvoille sumutetaan laitteella kasvovettä, jolloin tuote imeytyy tehokkaammin. Puhdistuksen jälkeen seuraa kiinteyttävä vaihe, jossa iholle viedään aminohappoja ja peptidejä ultraäänen väreilyn avulla. Ryppyjen täsmähoidossa hyödynnetään mikrovärinää. Hoidon lopuksi silmänympärysalue käsitellään sille kuuluvalla seerumilla ja hoito päättyy kiinteyttävään päivävoiteeseen. Hoito sisältää 15 minuutin konsultaation ja suosituksia ihonhoitoon! Hoidon kokonaiskesto on 60 minuuttia.

Aqua Peeling -hoidon tavoitteet:
– Tasainen ja kirkas iho
– Pienien juonteiden tasoittaminen
– Syväpuhdistaminen
– Ihohuokosten supistaminen
– Silmänympärysalueen kirkastaminen
– Rauhallinen ja hengittävä iho

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Varatun ajan voi muuttaa vain kerran
  • Vain uusille asiakkaille
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 940 2285 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

AINOLA KAUNEUSKLINIKKA

Ainola Kauneusklinikka avasi ovensa elokuussa 2015. Klinikka sijaitsee Kluuvin Kauppakeskuksen 4. kerroksessa Helsingin keskustassa. Ainola Kauneusklinikka tarjoaa erityisesti ikääntyvälle iholle tarkoitettuja monipuolisia kauneudenhoito- ja ihonhoitopalveluita. Palveluihin kuuluu mm. kokonaisvaltaisen anti-age-ihonhoitosarjan sisältävät tuotepaketit, ihoanalyysimittauksia sekä yksilöllisesti räätälöidyt laitehoidot. Asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla kaikissa ihoon liittyvissä  haasteissa sekä autetetaan ennaltaehkäisemään tulevia haittoja.

DIILIÄ MYY

Ainola Kauneusklinikka
Kluuvin kauppakeskus, 4. kerros
Kluuvikatu 7
00100 Helsinki
Puh: 040 940 2285
Y-tunnus: 2678826-2
www.ainolakauneusklinikka.fi