Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Neulaton mesoterapiahoito kasvoille ja kaulalle 49€ (arvo 140€)

Ihoa elvyttävä ja uudistava mesoterapia on ei-kirurginen toimenpide erilaisten iho-ongelmien ja ikääntymisen merkkien hoitoon. Kauneushoitola Rosa tarjoaa nyt neulattoman ja koneellisen mesoterapiahoidon kasvojen ja kaulan alueelle. Mesoterapialaitteen korkeataajuus ja muut ominaisuudet tekevät solukalvot läpäisevämmiksi ja tehoaineet on mahdollista kuljettaa tehokkaasti syvälle ihoon. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolloin tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi.

Tämä mesoterapiahoito on palkittu 2013 kemian Nobelilla ja on turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto neulalliselle mesoterapialle. Hoito antaa erinomaiset tulokset ilman kipua, mustelmia tai turvotusta ja mikä tärkeintä, ilman infektioriskiä.
Imeytettävillä ainesosilla voidaan vaikuttaa miltei kaikkiin ihon ongelmiin, kuten rypyt, juonteet, kuivuus tai väsynyt iho.

Hoito sisältää timanttihionnan, AHA-kuorinnan tai ultraääni-LED-terapian, joka kiinteyttää ihoa ja aktivoi solutoimintaa, mesoterapian, jolla imeytetään haluttuja tehoaineita kasvojen ja kaulan auleelle sekä Cryo/LED-terapian, joka puhdistaa ja rauhoittaa ihoa. Hoito kestää noin 60 minuuttia.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 7.1.–31.3.2019 välisenä aikana
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 087 6653 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA ROSA

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan Kauneushoitola Rosan sydämestä löytyy vuosikymmenien kokemuksen kartuttanut diplomikosmetologi Marja-Leena Tuukkanen. Hoitolan palveluvalikoimaan sisältyvät muun muassa timanttihionnat ja mikrovirtateknologiaa hyödyntävät kasvohoidot. Kaikissa kauneushoitolan hoidoissa käytetään laadukkaita GERnétic-tuotteita. Löydät Kauneushoitola Rosan myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Rosa
Väinönkatu 42, 2 krs.
40100 Jyväskylä
Puh: 040 087 6653
Y-tunnus: 16607093-1