Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 1 x Ultratone Compact 20 Sp -hoito 29€ (arvo 70€)
 • 3 x Ultratone Compact 20 Sp -hoito 69€ (arvo 210€)

Kasvojen kiinteytyshoito tehdään Ultratone Compact 20 Sp -hoitolaitteella, jossa on kahdeksan erilaista biostimulaatiohoitoa. Menetelmä perustuu tehokkaaseen sähköimpulssiin, joka kiinteyttää ihoa palauttaen sen elastisuuden. Laitteeseen on lisäksi ohjelmoitu tietoja kudos- ja ihotyypeistä, jotka huomioidaan ennen hoidon aloittamista. Hoidon kesto on 15 – 45 minuuttia riippuen asiakkaan valitsemasta hoidosta ja tarpeesta. Paras lopputulos saavutetaan kun hoito suoritetaan säännöllisesti 1 – 2 kertaa kuukaudessa.

Ultratone Compact 20 Sp -hoidot:

1. Veitsetön kasvojen kohotus- ja kiinteytyshoito
Tehokas 15 minuutin hoito kohottaa kasvojen lihaksia, kiinteyttää veltostunutta ihoa, vähentää pintaryppyjä sekä palauttaa kasvojen nuorekkaan ilmeen. Bioptinen ohjelma vahvistaa ihokudoksia ja kiinteyttää kasvojen lihaksia. Hoito myös kohottaa ja kiinteyttää kasvojen ääriviivoja impulssien avulla.

2. Syvälihaskuntoutus
Veltostunut ja roikkuva iho antaa kasvoille väsyneen ilmeen. Syvälihaskuntoutus kuntouttaa, kiinteyttää, tiukentaa ja kohottaa kasvojen perustasta huolehtivia syviä lihaksia. Tämä toteutetaan käyttämällä pitkiä impulsseja. Sarjahoitona toteutettu syvälihaskuntoutus kohottaa kasvojen koko kudos- ja lihasmassaa.

3. Ihon nuorennus ja kiinteytys
Kasvojen lihaksiston ja ihon alaisten syvien kudosten kuntoutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus nuorentaa ja kiinteyttää kasvojen ihoa. Bioptinen ohjelma lisää tehokkaasti kollageeni- ja elastiinituotantoa, mikä kiinteyttää ihon ulointa kerrosta palauttaen sen nuorekkaan elastisuuden.

4. Kasvolymfa
Lymfa on erityisen toimiva hoito epäpuhtaalle iholle, sillä hoito poistaa epäpuhtauksia ja kirkastaa ihokudoksia. Lymfahoidossa kasvolihaksia hierotaan hellävaraisesti matalataajuisilla ja vaikutuksiltaan erilaisilla impulsseilla. Hoito stimuloi nestekiertojärjestelmää ja imurauhasten toimintaa vähentäen turvotusta ja suodattaen kudoksista kuona-aineita.

5. Ryppyjen poisto
Tämä hoito on erinomainen vaihtoehto kypsemmälle henkilölle, joka kaipaa pitkäjänteistä kasvojen kiinteyttämistä ja nuorekkuuden ylläpitoa. Hoito vähentääkin tehokkaasti pintaryppyjä ja parantaa pintaverenkiertoa. Hoito tehdään monipuolisilla impulsseilla, jotka antavat elinvoimaa iholle, sidekudokselle ja lihaksille.

6. Pintaverenkierto ja couperosa
Hoito tehostaa verenkiertoa ja vahvistaa hiusverisuonistoa, mikä ilmenee nuorekkaampana ja sileämpänä ihona. Hoito sopii hyvin esim. couperosa-iholle.

7. Kosteuttava hieronta
Pohjoismaalaisille tyypillinen kuiva ja herkkä iho kaipaa kosteutusta erityisesti talviaikaan. Kosteuttava hieronta hoitaa stressaantunutta ja väsynyttä ihoa. Hoito toteutetaan hellillä impulsseilla, jotka rauhoittavat ihoa sekä rentouttavat ja hierovat kasvolihaksia. Hoito lisää samalla ihoa kosteuttavia elementtejä ja vapauttaa endorfiineja.

8. Ylläpitohoito
Sarjahoidon päätyttyä suositellaan siirtymään tuloksia ylläpitävään hoitoon. Hoito koostuu seuraavista osioista: kasvojen kohotushoito, pintaryppyjen poisto, kollageeni- ja elastiinituotannon ylläpito, kuona-aineiden poisto, turvotuksen poisto ja ihon elinvoiman ylläpito.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja on käytettävissä Vantaan Aito-kaupassa maanantaisin
 • Sarjahoidon ensimmäinen kerta tulee käyttää lahjakortin voimassaoloajan puitteissa
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 045 1317921 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

LUONTAISTUOTEKAUPPA PIA-RIITTA

Luontaistuotekauppa Pia-Riitta tarjoaa hyvinvointipalveluita Vantaalla sijaitsevan Aito-kaupan yhteydessä. Avarassa liikkeessä on monipuoliset valikoimat eri luontaistuotteita sekä muita terveystuotteita. Tervetuloa viettämään rentouttava hetki arjen keskellä!

DIILIÄ MYY

Luontaistuotekauppa Pia-Riitta
Puh: 045 131 7921
Y-tunnus: 0628924-7
www.luontaistuntijaespoonlahti.fi

TOIMIPAIKAT

Aito-kauppa
Kielotie 12-14
01300 Vantaa