TARJOUS

  • Vita Liberata -suihkurusketus koko vartalolle 18 € (arvo 40 €)

Suihkurusketus nyt huippuedullisesti 55 % alennuksella. Vita Liberatan ylellisillä itseruskettavilla tuotteilla saat kauniin hehkuvan ja päivettyneen ihon. Tuotteissa on uniikki moisture-lock koostumus, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoasi. Kaikki sarjan tuotteet saavat aikaan luonnollisen, tasaisen ja pitkäkestoisen rusketuksen sävyn, joka kuivuu heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta.

Vita Liberatan ainutlaatuiset tuotteet ovat hajusteettomia. Tuotteet sisältävät 80 % ECOCERT-sertifioituja luomuainesosia eivätkä sisällä alkoholia tai hajusteita. Uraauurtava teknologia yhdistää puhtaita ja tehokkaita raaka-aineita virheettömän rusketustuloksen takaamiseksi. Lopputulos on aina luonnollinen sävy, joka kehittyy suhteessa ihon omaan pigmenttiin. Suihkurusketus on täydellinen erityisesti ennen lomamatkaa, juhlia tai kuvauksia.

Ohjeet ennen suihkurusketukseen tulemista

– Kuori ihosi kauttaaltaan vähintään 1 vrk ennen rusketuskäsittelyä tai rusketuspäivänä
– Karvanpoistot on suositeltavaa tehdä n. 1 vrk ennen rusketuskäsittelyä
– Rusketukseen tultaessa on hyvä varata väljiä tummia vaatteita rusketuksen tasaisena pysymisen ja vaatteiden värjäytymisen varalta

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Ajanvaraus vain numerosta 050 3502 377 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

STUDIO BB PASILA

Studio BB Pasila on kauneuden erikoisliike, jossa asiakkaita hemmotellaan päästä varpaisiin. Hoitola tarjoaa perinteisiä kauneudenhoitopalveluita laadukkaan Janssen Cosmetics -tuotesarjan avulla. Löydät Studio BB Pasilan myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Studio BB Pasila
Opastinsilta 8 B
00520 Helsinki
Puh: 050 3502 377
Y-tunnus: 3116740-1
Yrityksen verkkosivuille

Katso muita vastaavia tarjouksia tästä