Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Tie Tuloksiin -verkkokurssi 9,90€ (arvo 95€)

Oletko miettinyt, mitä hyvinvointi oikeastaan on? Entä tiedätkö, miten suorituskyky kehittyy, kuinka lihaksia kasvatetaan, kuinka voimaa hankitaan tai kuinka syödä oikein treenatessaan? Tie tuloksiin -verkkokurssilla syvennytään juuri näihin teemoihin, eli kehittävän harjoittelun perusteisiin.

Kurssilla vastataan mm. ylläesitettyihin kysymyksiin. Verkkokurssi jakautuu viiteen opintokokonaisuuteen, jotka ovat hyvinvoinnin osatekijät, kestävyysharjoittelu, lihaskuntoharjoittelu, lepo ja palautuminen sekä ravitsemus. Luentojen lisäksi tehdään käytännön harjoitteita ja jaetaan neuvoja harjoittelun ohjelmointiin. Käytettävissäsi on myös verkkokurssin muistiinpanot, joista löydät jokaisen opintokokonaisuuden ydinasiat tiivistettynä.

Tie tuloksiin -verkkokurssi on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut liikunnan, levon ja ravitsemuksen vaikutuksista omaan hyvinvointiisi ja harjoitteluusi. Jos olet kuntoilija tai aloittelija, tältä verkkokurssilta saat kattavan tietopohjan järkevästä harjoittelusta ja pääset fiksusti liikkeelle. Jos olet aktiivikuntoilija, saat jäsenneltyä tietoa hyvinvoinnin ja suorituskyvyn eri osa-alueista, jota omaan harjoitteluusi peilaamalla pääset varmasti parempiin tuloksiin. Asiantuntijoina verkkokurssilla toimivat fysiikka- ja mentaalivalmentaja Lasse Seppänen sekä fysioterapeutti ja Trainer4You-kouluttaja Sofia Vesa. Molemmat ovat Trainer4You-kouluttajia ja kokeneita personal trainereita.

Ostettuasi kurssin kerran, pysyy se myös tililläsi aina. Verkkokursseihimme ei kuulu kuukausimaksuja tai erääntymispäivämääriä. Voit palata kurssin materiaalien pariin aina uudestaan ja uudestaan. Ja kun kurssin sisältö päivittyy, on päivitetty sisältö käytössäsi veloituksetta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Aktivoi kurssi käyttöösi Trainer4Youn nettisivuilla kohdasta ”Osta nyt”. Kirjoita kohtaan ”Kampanjakoodi” saamasi lahjakortin koodi

TRAINER4YOU

Trainer4You Personal trainer -koulutukseen luottaa yli 4000 tyytyväistä asiakasta sekä kansallinen (APT) että kansainvälinen (EuropeActive) auktorisointijärjestö. Vuodesta 2004 lähtien Trainer4You on tehnyt töitä Suomen laadukkaimman koulutuksen kehittämiseksi, jotta voi tarjota sinulle parhaat mahdolliset lähtökohdat personal training -urallesi.

Kouluttajat:
Lasse Seppänen on fysiikka- ja mentaalivalmentaja sekä maamme kokenein personal trainereiden kouluttaja. Lasse harrastaa kestävyysurheilua ja kilpailee ampumahiihdossa ja triathlonissa. Lasse tunnetaan myös kirjoista kuten Kestävyysliikunta (Fitra, 2016).

Sofia Vesa on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti (AMK) ja Trainer4You Personal trainer. Hän on erikoistunut naisten valmennukseen ja erityisryhminä valmennuksissa ovat raskaana olevat ja synnyttäneet naiset. Sofia tekee lisäksi lantionpohjafysioterapiaa sekä vatsalihasten erkauman kuntouttamista. Sofian kotisivut löytyvät osoitteesta naistraining.fi.

DIILIÄ MYY

Trainer4You
www.trainer4you.fi