Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Valinnaiset pihvit kahdelle 25€ (arvo 36€)

Annan Pippuri on upouusi kebab-pizzeria, joka tarjoaa nyt valinnaiset pihvit kahdelle hengelle alennettuun hintaan! Ravintolan laajalta listalta löytyy varmasti jokaisen makuun mieleinen pihvi. Kaikki ravintolan lihat tulevat suoraan Wotkinsilta ja annoksissa panostetaan aina raaka-aineiden tuoreuteen ja laatuun. Kaikki muut pihviannokset paitsi Salmon steak sisältävät 200 gramman naudan ulkofilepihvin. Voit valita, syötkö pihvisi paikan päällä ravintolassa vai otatko sen mukaan muualla nautittavaksi. Halutessasi voit tutustua Annan Pippurin ruokalistaan etukäteen Facebookissa. Pihvilistalta löytyvät seuraavat herkulliset vaihtoehdot:

Lehtipihvi
Pippuripihvi
Gorgonzolapihvi
Aiolipihvi
Metsästäjän pihvi
Herran tasku
Salmon steak

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
  • Lahjakortti on käytettävissä ma–pe klo 14–00, la klo 10–00 ja su klo 11–00
  • Myös take away -mahdollisuus
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

ANNAN PIPPURI

Annan Pippuri on tunnelmallinen kebab-pizzeria, joka sijaitsee Annankadun sykkeessä, Annantaloa vastapäätä. Suomalaisuus ja laatu ovat asioita, joista ravintolassa ei tingitä. Annan Pippurissa tarjoillaan ravintolan keittiössä leikattua herkullista döner kebabia ja burgerpihvit valmistetaan tuoreista raaka-aineista ravintolan omalla reseptillä. Pizzoissa, pastoissa ja salaateissa panostetaan tuoreisiin raaka-aineisiin. Kaikkien annosten lihat tulevat suoraan Wotkinsilta. Myös asiakastyytyväisyys on Annan Pippurin väelle sydämenasia, ja kaikki asiakkaat toivotetaankin aina iloisesti tervetulleiksi. Käy tutustumassa upouuteen ravintolaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Annan Pippuri
Annankatu 31
00101 Helsinki
Y-tunnus: 2903829-9