Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kaksi vapaavalintaista annosta yhden hinnalla 17€ (arvo 34€)

Suomen ensimmäinen aasialainen sizzler-ravintola on rantautunut Selloon! Chop Chop tarjoaa Aasiassa huippusuosioon päässeitä sizzler-annoksia eli tirisevän kuumia annoksia valurautakulhoissa. Jopa jälkkäri tarjoillaan pöytään sihisevän kuumassa suklaakastikkeessa. Chop Chop tarjoaa makuelämyksen sinulle ja ystävällesi, missä pääsette nauttimaan kaksi vapaavalintaista annosta yhden hinnalla. Valikoimaan kuuluu myös Dolsot Bibimbappeja, Donburikulhoja ja Poke Bowleja. Korealainen bibimbap ja japanilainen donburi ovat molemmat riisipohjaisia kulhoruokia, jotka tarjoillaan kuumassa valurautakulhossa kasvisten ja maukkaan kastikkeen kera. Sekä donburiin että bibimbapiin on tarjolla kolme täytevaihtoehtoa: kana, lohi tai tofu. Annoksen kruunaa paistettu kananmuna. Kaikista annoksista on saatavilla myös vegaaninen versio. Tutustu koko ruokalistaan tästä.

Oletko jo maistanut? Jos et, tervetuloa kokemaan, ensimmäisenä. #choptillyoudrop

Lue City.fi:n artikkeli uudesta ravintolasta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä arkisin klo 13 jälkeen ja viikonloppuisin koko päivän
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

CHOP CHOP

Chop Chop on uusi ravintolaelämys, joka perustuu aasialaiseen sizzler-pannuun ja elämykseen, jossa ruoka kypsyy silmiesi edessä. Ravintolassa yhdistyvät aasialaiset maut, uudenlainen ravintolakokemus ja sosiaalinen kulttuuri yhdessä ruuan kanssa. Chop Chopissa pääset nauttimaan herkullisista poke bowleista, donbureista ja sizzlereistä. Leppävaaran Selloon avattu Chop Chop on erikoistunut sihisevän kuumina tarjoiltaviin aasialaisiin annoksiin. Ravintolassa käytetään vain kotimaista naudanlihaa ja kanaa ja kaikki annokset on myös saatavana kasvisversiona. Tutustu Chop Chopin täysin uuteen konseptiin Youtubessa, Instagramissa ja Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Chop Chop
Sello, Leppävaarankatu 3-9
02600 Espoo
Y-tunnus: 0948582-5
www.chopchop.fi