TARJOUS

  • Rf Cryohoito vartalolle tai kasvoille 79 € (arvo 149 €)

Rf-Cryo – Tulevaisuuden kasvo- ja vartalohoito kiinteytykseen ja rypyille

Caretech RF-Cryo hyödyntää uusinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoitotuloksia kuvaillaan uskomattoman hyviksi. Hoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla, eikä sen jälkeen tarvita toipumisaikaa.

Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.

Hoidettavat alueet

Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös ”harakanvarpaisiin” silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, ”hamsteripussit”, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Huom. Ensimmäinen käyttöpäivä 1.5.2022
  • Käytössä Kannelmäen toimipisteessä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

CRYOEXPRESS

Cryoexpress on Helsingin Kannelmäessä sijaitseva kauneushoitola. Hoitola on erikoistunut erilaisiin kasvo- ja vartalohoitoihin, esimerkiksi Rf Cryohoitoon tai PDT/LED-valohoitoon. Cryoexpressin ammattitaitoinen henkilökunta takaa asiakkailleen laadukasta palvelua sekä omaa aikaa rentoutumisen merkeissä. Tutustu yritykseen myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Cryoexpress
Klaneettitie 3
00420 Helsinki
Y-tunnus: 2754464-9
Yrityksen verkkosivut

Katso vastaavat tarjouksemme täältä