Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Lippu The Comedians Show -komediailtaan lauantaina 27.7.2019 klo 21 hintaan 12€ (arvo 22,50€)
  – säästä 47%!

Tervetuloa nauramaan The Comedians Show -komediailtaan! Upean kokoillan shown tähtinä loistavat neljä kärkitason koomikkoa: Solistina Sami Hedberg, rummuissa Niko Kivelä, kitarassa Jacke Björklund ja bassossa Mika Eirtovaara. Ilta alkaa stand up -showlla, jossa miehet nähdään spottivalossa jokainen omalla vuorollaan.

Stand up -show’n jälkeen samainen nelikko astelee lavalle The Comedians -coverbändinä. Tämä kvartetti soittaa kaikkea Elviksestä Rammsteiniin ja Lady Gagaan. Aiemmin loppuunmyydyillä Comedians-keikoilla on riittänyt menoa ja meininkiä. Tanssikengät jalkaan ja kannat kattoon. Tämä bändi saa taatusti jäykimmänkin lanteet keinumaan.

Hanki lippusi ajoissa ja tule nauttimaan kokoillan showsta!

Esitys alkaa klo 21. Esityksen kesto on noin 2 h sisältäen väliajan. Ovet avataan tuntia ennen esityksen alkua. HUOM! Esityksessä on seisova katsomo.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa valittuna näytöspäivänä
 • Offerilla-lahjakortti toimii lippuna tapahtumaan
 • Tapahtuma on K-18
 • Eteispalvelumaksu (3,50€) ei sisälly lipun hintaan
 • Ovet avataan tuntia ennen näytöksen alkua
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan Apollo Live Clubin sisäänkäynnissä

HEDBERG ENTERTAINMENT

Hedberg Entertainment on vuonna 2005 perustettu helsinkiläinen tapahtumatuotantoyhtiö, jonka päätoimiala on stand up -komiikka. Sami Hedbergin omistama yhtiö on yksi Suomen suurimmista stand up -tapahtumien järjestäjistä, ja se tuottaa satoja erilaisia tapahtumia vuodessa. Kuukausittaisten stand up -klubien lisäksi toimintaan kuuluvat festivaalit ja kiertueet sekä yksittäiset tapahtumat. Helsingin Apollossa Night People Groupin kanssa yhteistyössä järjestettävä Sam’s Comedy Club -klubi on Suomen suurin kuukausittainen komediaklubi ja Hedberg Entertainmentin lippulaiva.

Normaalihinnat perustuvat Hedberg Entertainmentin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 5.6.2019.

ESITYSPAIKKA

Apollo Live Club
Mannerheimintie 16
00100 Helsinki

DIILIÄ MYY

Hedberg Entertainment Oy
Y-tunnus: 2005483-1
www.samihedberg.com