TARJOUS | Henkilökohtainen treeniohjelma + tuki ja palaute 4 viikoksi

  • 4 viikon henkilökohtainen treeniohjelma 14,90 € (arvo 160 €)

Kaipaatko ryhtiliikettä elämäntapoihisi? Valmennus Miettinen tarjoaa nyt henkilökohtaisen treeniohjelman huippuedulliseen hintaan. 4 viikon henkilökohtainen treeniohjelma sisältää alkukartoituksen, lihaskuntotestin, sekä säännöllisen etätuen ja palautteen.
Aluksi kartoitetaan asiakkaan tavoitteet ja toteutetaan kuntotesti, jotta tiedetään lähtötilanne. Ohjelmissa otetaan huomioon asiakkaan kuntotausta, elämäntilanne sekä asetetut tavoitteet, ei siis haittaa vaikka olisit vasta-alkaja.Tämän jälkeen saat sinulle räätälöidyn treeniohjelman sekä kalenterin. Valmentaja seuraa aktiivisesti edistystäsi ja mikäli sinulla herää kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä.

Valmenta Miettinen on erikoistunut auttamaan erityisesti elämäntapamuutosta kaipaavia henkilöitä. Hän tarjoaa eväitä monipuoliseen treeniin niin kotona kuin kuntosalillakin. Tehokkaan treenin voi suorittaa esimerkiksi kehon omalla painolla, vastuskuminauhalla tai vaikkapa kuntoportaissa. Mikäli kuntosalilla treenaaminen tuntuu epämiellyttävältä tai kalliilta, niin voi edullisilla kuntoiluvälineillä, kuten vastuskuminauhalla tai kahvakuulalla treenaaminen olla sinulle sopiva vaihtoehto.

EHDOT

  • Voit ostaa/käyttää itse 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi
  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa
  • Kun olet ostanut lahjakortin, ota yhteyttä tekstiviestillä 045 346 3134 tai nettisivujen kautta ja mainitse Offerillan lahjakortti

VALMENNUS MIETTINEN

Kuntosalivalmentaja & Auktorisoitu Personal Trainer Juuso Miettinen on tarjoaa monipuolista ja motivoivaa kuntosaliohjausta ja personal trainer-palveluita.

DIILIÄ MYY

Valmennus Miettinen
Yrityksen sivut

Katso myös muita hyvinvointidiilejä.