Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Lippu Irti Maasta -kiipeilykeskukseen vain 12€ (arvo 16€)

Irti Maasta -keskuksessa kiipeily sopii kaikille! Sinun ei ole tarvinnut harrastaa kiipeilyä voidaksesi kokeilla sitä keskuksessa. Kiipeily monipuolisissa haasteissa on turvallista, valvottua ja takuulla hauskaa. Jokaisella kiipeilyseinällä on useita eri reittejä, jotka etenevät helposta vaikeaan. Olit sitten aloittelija tai konkari, tekemistä löytyy jokaiselle. Ikä- tai pituusrajoituksia ei ole, mutta painoa kiipeilijällä tulee olla 15-150 kg. Leap-of-Faithin hyppääjän tulee olla yli 120 cm pitkä.

Kiipeilylippu sisältää kaiken tarvittavan: alkuopastuksen, kiipeilyvaljaat ja tunnin kiipeilyn yhdessä ohjaajiemme kanssa. Mukaasi tarvitset vain joustavat vaatteet ja puhdaspohjaiset sisäliikuntaan soveltuvat kengät. Kertalippu oikeuttaa yhteen kiipeilysessioon varattuna aikana. Käyttämättä jäänyttä lippua ei lunasteta takaisin. Saavu paikalle 15 minuuttia ennen varattua aikaa, jotta ehdit ilmoittautumaan lipunmyynnissä ja vaihtamaan vaatteet ennen alkuopastusta. Keskuksesta löytyy lukolliset säilytyslokerot ja vaatteidenvaihtotilat.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.6.2019 asti
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Irti Maasta -keskuksen verkkosivuilta ja syötä Offerilla-lahjakortin koodi varauksen yhteydessä. Koodi nollaa ostoskorin summan
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kiipeilykeskuksessa

IRTI MAASTA

Irti Maasta lähestyy kiipeilyä hauskalla ja leikinomaisella tavalla, joka houkuttelee kokeilemaan. Tämän lisäksi keskus tuo fyysiseen tekemiseen ja kokemukseen uudenlaisia virtuaalisia elementtejä, joilla elämykset kulkevat mukana myös keskusten ulkopuolella. Keskuksessa suunnitellaan ja viimeistellään kiipeilykokonaisuuksia käytettävissä olevien tilojen ja tarpeiden mukaan. Irti Maasta -konsepti tarjoaa houkuttelevia, hauskoja ja liikunnallisia tekemisen muotoja laajalle kohderyhmälle! Tutustu kiipeilykeskukseen myös Facebookissa ja Instagramissa.

LUNASTUSPAIKAT

Irti Maasta Helsinki
Kauppakeskus Redi
Hermannin rantatie 5a
00580 Helsinki

Irti Maasta Tampere
Kauppakeskus Tullintori
Tullikatu 6
33100 Tampere

Irti Maasta Turku
Kauppakeskus Mylly
Myllynkatu 1142
21280 Raisio

Irti Maasta Pori
Kauppakeskus Isokarhu
Yrjönkatu 14
28100 Pori

DIILIÄ MYY

Offerilla Oy