Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Täydellinen happohoito kasvoille 45€ (arvo 90€)

Tervetuloa kasvojen täydelliseen happihoitoon Aleksanterinkadulle Ouluun! Nuorekkaampi ja raikkaampi iho täydellisellä happohoidolla. Hoidossa käytettään Glykopeel- tai Peelmix-happoa, joka valitaan aina asiakkaan ihotyypin mukaan. Lisäksi hoitoon sisältyy viilentävä naamio sekä kosteuttava kasvorasva. Happohoito parantaa ihon elastisuutta, kirkastaa ihon sävyä sekä silottaa ihon pintaa ja juonteita. Hoito myös puhdistaa ihoa ja vähentää ihon rasvoittumista. Hoito soveltuu myös herkemmälle iholle sekä arpien hoitoon. Tuloksena näkyvästi nuorekkaampi ja tasaisempi iho! Happohoidon kesto on 30 minuuttia.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Vain kauneushoitolan uusille asiakkaille!
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Alexander Health Clubin onlinevarausjärjestelmästä, valitse sieltä kasvohoidot ja Offerilla-tarjous
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneusklinikalla

ALEXANDER HEALTH CLUB

Alexander Health Club on aivan Oulun keskustassa sijaitseva kuntoklubi, jonka tarjontaan kuuluvat myös kosmetologin palvelut. Sairaanhoitoalan ammattilainen tekee kaikki hoitolan esteettiset kauneushoidot, joissa käytetään vain markkinoiden laadukkaimpia tuotteita. Alexander Health Club tarjoaa laajasti kosmetologin, kynsiteknikon ja injektiohoitajan palveluja ammattitaidolla, yksilöllisesti ja luottamuksella. Esteettisen kauneudenhoidon palveluihin kuuluvat muun muassa koko kasvojen täyteainehoidot, mesolangat, biorevitalisaatio, mesoterapia, mikroneulaus, kemialliset kuorinnat ja PRX-T33. Tutustu Alexander Health Clubiin myös Instagramissa ja Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Alexander Health Club
Aleksanterinkatu 21
90100 Oulu
Puh: 040 725 5646
Y-tunnus: 2858729-6
www.alexanderhealthclub.fi