Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Minigolf ulkona kahdelle 10€ (arvo 16€)

Kruunaa kesäinen päivä minigolfin parissa! Minigolf on hauska elämys, joka sopii aktiviteetiksi niin firman virkistyspäiville, synttäreille kuin vaikkapa treffeillekin. Liikuntakeskus Hutunki tarjoaa nyt minigolfin ulkona kahdelle. Minigolfalue on viihtyisä kokonaisuus, joka sisältää istutuksia, vesialtaita, kaarisillan sekä terassin. Ratoihin on lisätty myös suosittuja Crazy-esteitä, jotka tekevät radoista entistä houkuttelevampia. Voit saapua paikan päälle ilman ajanvarausta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Hutungissa

LIIKUNTAKESKUS HUTUNKI

Liikuntakeskus Hutunki on yksi Suomen suurimmista yksityisessä omistuksessa olevista liikuntakeskuksista. Hutunki tarjoaa monipuolista liikuntaa kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan ja hankkia lisäenergiaa arkeen. Koe uusia elämyksiä esimerkiksi seinäkiipeilyn, minigolfin, keilauksen, sulkapallon tai vaikkapa biljardin parissa! Hutungissa vietät myös yksilöllisesti räätälöidyt syntymäpäivät, kokoukset ja saunaillat. Löydät Liikuntakeskus Hutungin myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Liikuntakeskus Hutungin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 22.5.2019.

DIILIÄ MYY

Liikuntakeskus Hutunki
Reinontie 7
40800 Jyväskylä
Puh: 040 124 4300
Y-tunnus: 1032573-0
www.hutunki.fi