Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Tekstiilipesurin vuokraus vuorokaudeksi 15€ (arvo 30€)

Vuokraa itsellesi helppokäyttöinen ja tehokas painehuuhtelukone, joka on ylivoimaisesti paras ratkaisu tekstiilipintojen puhdistukseen! Se sopii erinomaisesti esimerkiksi mattojen, sohvien sekä erilaisten ajoneuvojen istuinten ja sisäverhoilujen puhdistukseen. Pesuaineliuos suihkutetaan puhdistettavaan pintaan ja kosteus sekä lika imetään pois. Tuloksena on raikkaan syväpuhdas pinta. Pesurin kyljessä sijaitsevat kattavat käyttöohjeet takaavat puhtaan lopputuloksen. Pestävät kohteet ovat kuivia muutamassa tunnissa! Vuokrattavanasi on Kärcher Puzzi 8/1 C ammattitason tekstiilipesuri. Vuokraa tekstiilipesuri ja hae se paikan päältä tai voit myös valita toimituksen kotiovellesi lisämaksusta!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Voit myös vuokrata tekstiilipesurin kotiin toimitettuna 15€ (norm 20€) lisämaksusta (sis. kuljetuksen ja noudon pääkaupunkiseudulla). Mainitse toimituksesta varauksen yhteydessä.
  • Peruutukset viim. 24 h ennen vuokrausta
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Vuokraa pesuri numerosta 045 110 0976 tai sähköpostitse [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti vuokrauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä tai kotiinkuljetuksen yhteydessä

PESUJA.FI

Pesuja.fi toteuttaa yritysten ja yksittäisten asiakkaiden kalusteiden ja mattojen pesuja. Pesuja.fi vuokraa myös laitteensa omaan käyttöön. Yrityksen käytössä on laadukkaat Kärcherin laitteet ja ammattikäyttöön suunnitellut pesunesteet ja suoja-aineet. Löydät yrityksen myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Pesuri.fi asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 16.7.2019.

DIILIÄ MYY

Pesuja.fi
Hämeentie 46
00500 Helsinki
Puh: 0400 324 679
Y-tunnus: 2481007-5
www.pesuja.fi