TARJOUS | Sjoppii.com, elintarvikkeiden verkkokauppaan 15 € arvoinen lahjakortti vain 5 €

Sjoppii.com 15 € arvoinen lahjakortti verkkokauppaan vain 5 €:lla! Sivustolta saat tilattua laajasti erilaisia tuotteita, esimerkiksi elintarvikkeita, kotitaloustuotteita ja paljon muuta. Kaikki tuotteet arkeesi edullisesti Sjoppiista.

Nyt pääset hyödyntämään 15 € arvoisen lahjakortin Sjoppii.com sivustolle ja säästät 10 €. Sjoppii -sivustolta löydät kaikki suosikkibrändiesi tuotteet aina edulliseen hintaan ja luotettavasti suoraan kotiin toimitettuna. Mikä parasta, saat kaikki tuotteet fantastisilla hinnoilla. Se on juuri niin helppoa kuin kuulostaakin. Tilaa verkosta mahtavilla hinnoilla ja saat tuotteet suoraan ovellesi!

sjoppii

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.4.2023 asti
  • Lahjakortin käyttö edellyttää 25 € minimiostoa, eikä siihen sisälly toimitusmaksua.
  • Lahjakortti käy myös alennettuihin tuotteisiin. 1 lahjakortti/alennuskoodi per tilaus.
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena.
  • Tee tilaus osoitteessa Sjoppiin sivuilla. Syötä lahjakortin koodi maksusivulla ” Käytä alennuskoodi” -kenttään

SJOPPII

SJOPPII on rajatuotteiden kauppa Saksasta, josta tilaat fantastiseen hintaan erilaisia elintarvikkeita sekä kosmetiikkaa suoraan kotiovellesi. SJOPPII palvelee sinua ympäri vuoden, 24 tuntia vuorokaudessa, jokaisena viikonpäivänä ja voit tehdä ostoksia mukavasti omasta kotoasi. SJOPPII tarjoaa aina upeita tarjouksia, joiden avulla säästät tutuista brändituotteista!

DIILIÄ MYYsjoppii

Sjoppii
Y-tunnus: DE334677907
Yrityksen sivut

Tutustu muihin verkkokauppoihin