Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Valinnainen laihdutushoitopaketti 29€ (arvo 60€)

Kaipaako ihosi kiinteytystä helposti ja nopeasti? Kauneushoitola Body Slim tarjoaa nyt valinnaisen laihdutushoitopaketin siluettisi silottamiseen!

Valitse jompi kumpi seuraavista hoitopaketeista:
– 30 min Thermo-käärehoito ja 30 min RF-Lifting (hoidossa käsitellään kaksi kehon osa-aluetta)
– 30 min sähköstimulaatiohoito ja 30 min kavitaatiohoito

Kavitaatiossa hyödynnetään ultraäänien muunnelmien vaikutusta kehoon. Niiden seurauksena rasvasolujen kuoret (membraanikerros) supistuvat ja solujen sisältö poistuu kehosta luonnollisesti veren tai imusolmukkeiden kautta. Kavitaatiossa hyödynnetään erityistä ultraäänilaitetta, jolla luodaan reaktioon tarvittavat olosuhteet.

Sähköstimulaatiossa vartalon lihakset supistuvat hermopulssien ansiosta.  EMS-menetelmän suosituin hoitokäytäntö on kasvojen tai vartalon muu paikallinen korjaus. Menetelmänä tämä ”passiivinen fitness” onkin verraton mm. paikallisten ongelma-alueiden rasvanpoltossa, jotka voivat olla hankalia harjoittaa fyysisen liikunnan yhteydessä, kuten alavatsa, lonkkalihakset ja pakaralihakset.

RF-hoidon teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF, eli radiofrekvenssi tehostaa kehon omaa kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Samalla hoito myös kutistaa mm. kollageenia ja rasvasoluja. Hoidon seurauksena entsyymitoiminta aktivoituu, kun solukalvojen läpäisevyys paranee. Radiofrekvenssin lämpö aktivoi verenkiertoa, jolloin kehon kuona-aineet poistuvat tehokkaammin. Tuloksena iho kiinteytyy ja pienet rypyt ja juonteet häviävät.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Aikoja saatavilla ma–ke klo 9–20 ja to–pe klo 7–10
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ma-pe klo 16-20 numerosta 040 501 2206 tai kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BODY SLIM

Body Slim on Helsingin Katajanokalla sijaitseva kauneushoitola. Hoitola on erikoistunut erilaisiin rasvanpoisto- ja kiinteytyshoitoihin.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Body Slim
Linnankatu 4
00160 Helsinki
Puh: 040 501 2206
Y-tunnus: 2849288-7
www.bodyslim.fi