Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 10€:n arvoinen lahjakortti Matsmart-verkkokauppaan vain 0,50€

Jäitkö Black Fridayna ilman Matsmartin huippudiiliä – ei hätää, nyt saat 10€:n arvoisen lahjakortin Matsmartin verkkokauppaan vain 50 sentillä. Rajoitettu erä, joten toimi nopeasti!

Matsmartin verkkokaupasta voit ostaa tuotteita 20-90 %:n alennuksella ja vaikuttaa ympäristöön ruokahävikkiä vähentämällä. Matsmart myy ruokaa, joka olisi muuten päätynyt hävikkiin johtuen esimerkiksi: sesonkivaihteluista, ylituotannosta, pakkausten vaihtumisesta ja lähestyvistä tai umpeutuneista parasta ennen -päiväyksistä. Tilauksia toimitetaan kaikkialle Suomeen!

Matsmartin valikoimasta löydät mm.

Säilykkeitä, mausteita, kastikkeita, hilloja ja hiutaleita
Kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä ja leivontatuotteita
Kahvia ja teetä
Naposteltavia ja makeisia
Lastenruokaa
Luomutuotteita
Lemmikkien ruokaa
Hygienia- ja apteekkituotteita
Koti- ja siivoustuotteita

EHDOT

  • Huom! Lahjakortti on voimassa 1.–8.12.2019 välisenä aikana
  • Vain Matsmartin uusille asiakkaille
  • Minimiostos 30€
  • Toimitukset Postin noutopisteelle koko maassa sekä kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla Budbeen kautta samaan hintaan
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Valitse haluamasi tuotteet Matsmartin verkkokaupassa. Syötä Offerilla-lahjakortin koodi Matsmartin ostoskorin kampanjakoodikenttään. Muista lisätä koodisi kohdassa ”lisää alennuskoodi” ennen maksun suorittamista. Valitse toimitustavaksi Postin noutopistetoimitus

MATSMART

Matsmart on vuonna 2014 perustettu verkkokauppa, jonka tavoitteena on myydä tuotteita, jotka muutoin monesti heitettäisiin pois johtuen esimerkiksi sesonkivaihteluista, ylituotannosta, pakkausten vaihtumisesta ja lähestyvistä tai umpeutuneista parasta ennen -päiväyksistä. Matsmart rantautui Suomeen kesäkuussa 2017. Tuotteita myydään alennetuin hinnoin verkkokaupassa kaikkialle Suomeen, Ruotsiin ja Tanskaan. Tsekkaa Suomen sivut.

DIILIÄ MYY

Matsmart
Y-tunnus: 2831923-2
www.matsmart.fi