Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 1 yö kahdelle superior-huoneessa sis. aamiaiset ja pääsyn kylpylään 120€ (arvo 168€)
    – nyt voimassa myös viikonloppuisin!

Vietä rentouttava viikonloppu Lohja Spa & Resortin hemmottelevassa rauhassa. Upeiden luonnonmaisemien keskellä sijaitseva Lohja Spa & Resort on suosittu hyvän olon keidas Etelä-Suomessa Lohjalla. Kylpylähotelli tarjoaa nyt yhden yön majoituksen kahdelle superior-huoneessa. Tarjous sisältää myös aamiaiset ravintolan noutopöydästä sekä pääsyn kylpylään.

Kylpylän erilaisissa altaissa voit hoitaa kuntoasi tai vain nauttia olostasi. Elämyssaunaosasto suihkuineen antaa hoitoa ja hemmottelua sekä kehollesi että ajatuksillesi. Kylpyläosaston suunnittelussa lähtökohtana on ollut suomalaisuus sekä elämyksellisyys. Inspiraation lähteenä on ollut Sakari Topeliuksen Koivu ja Tähti -satu. Nämä elementit löytyvät kylpylän aistimaailmassa materiaaleissa, kuvina, tuoksuina, väreinä ja ääninä. Spa on siis elämys kaikille aisteille.

Yhden yön majoitus sisältää yöpymisen kahdelle superior-huoneessa. 2017–2018 valmistuneet superior-huoneet sijaitsevat rinnetalossa. Viihtyisissä ja tilavissa 24 m2 huoneissa on myös oma parveke upealla järvinäköalalla Lohjanjärvelle, joten asut mukavasti lähellä luontoa ja kylpylähotellin tarjoamia palveluita. Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, minibaari, taulu-tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit sekä maksuton Wi-fi yhteys.

Superior-huone

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4.6.2019 asti
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 030 608 40 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kylpylähotellissa

KYLPYLÄHOTELLI PÄIVÄKUMPU

Kylpylähotelli Lohja Spa & Resort on suosittu hyvän olon keidas Etelä-Suomessa, Lohjan alueella, Karjalohjalla. Upeat maisemat ja ympäristö sekä monipuoliset palvelut Lohjanjärven rannalla houkuttelevat mm. kylpylävieraita, lomailijoita, kuntoutujia, juhlijoita, ruokailijoita, kokoustajia sekä tyhy- ja virkistyspäivän viettäjiä. Kylpylähotellissa kaikki palvelut ovat helposti saatavilla saman katon alla. Löydät Lohja Spa & Resortin myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Lohja Spa & Resortin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 23.4.2019.

DIILIÄ MYY

Lohja Spa & Resort
Ylhäntie 1
09120 Karjalohja
puh: 030 608 40
email: [email protected]
Y-tunnus: 0931318-5
www.paivakumpu.fi