Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 1 kk Personal Trainerin etävalmennus 25€ (arvo 70€)
 • 1 kk Personal Trainerin henkilökohtainen valmennus 65€ (arvo 180€)

Tuntuuko, että treeni ei suju ja ruokavalio lipsuu? Onko kuntoilumotivaatiosi laantunut uuden vuoden lupausten jälkeen tai elämäntapamuutos ollut tavoitteena jo pidemmän aikaa? Koulutettu kuntosalivalmentaja Mari Koponen tarjoaa nyt kuukauden henkilökohtaiset personal trainer -valmennukset tai etävalmennukset. Personal Trainer suunnittelee sinulle henkilökohtaisen ohjelman ja auttaa sinua saavuttamaan pitkään unelmoidut tavoitteesi.

Etävalmennus sisältää:

Alkukartoituksen, henkilökohtaiset harjoitusohjelmat salille tai kotiin, ruokavaliomalli, puhelin- ja sähköpostituki, mobiiliaplikaation käyttö (sis. harjoitusohjelman, valmentaja-chatin, treenipäiväkirjan, ruokapäiväkirjan).

Henkilökohtainen valmennus sisältää:

Alkukartoituksen, henkilökohtaiset harjoitusohjelmat salille tai kotiin, 4 treenikertaa, ruokavaliomalli, puhelin- ja sähköpostituki, mobiiliaplikaation käyttö (sis. harjoitusohjelman, valmentaja-chatin, treenipäiväkirjan, ruokapäiväkirjan). Huomioithan, että henkilökohtaiset valmennukset tapahtuvat Helsingin kaupungin kuntosaleilla, joissa saatetaan veloittaa sisäänpääsymaksu.

EHDOT

 • Henkilökohtaisen valmennuksen ensimmäinen mahdollinen aloituspäivä on 1.3. Etävalmennuksen voi aloittaa koska tahansa
 • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 040 768 6854 tai sähköpostitse [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

KOULUTETTU KUNTOSALIVALMENTAJA MARI KOPONEN

Mari Koponen on koulutettu kuntosalivalmentaja, joka luo positiivisia onnistumisen kokemuksia ja panostaa elintapojen parantamiseen pitkäjänteisesti. Tavoitteena on tarjota asiakkailleen tarvitsemia työkaluja ja rakennuspalikoita, jotta voidaan yhdessä luoda terveyttä tukevaa, hyvinvoivaa ja energistä elämänlaatua, joka jatkuu vielä valmennuksen päätyttyä. Mari Koposen valmennuksista löydät myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Mari Koposen asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 5.2.2019.

DIILIÄ MYY

Koulutettu kuntosalivalmentaja Mari Koponen
Puh. 040 768 6854
Y-tunnus: 2843645-5
www.valmentajamari-fi.webnode.fi