Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Yango-sovellus – 50% alennus kahdesta ensimmäisestä kyydistä koodilla OFFERILLAYA

Haluatko matkustaa helposti ja nopeasti Helsingin sisällä? Lataa nyt Yango-sovellus ilmaiseksi ja säästä 50% kahdesta ensimmäisestä matkastasi! Sovellus on saatavilla sekä AppStoresta tai Google Playstä.

Yango on ajosuunnittelu ja ajovälityspalvelu, joka yhdistää kyytiä tarvitsevat käyttäjät ja sopivat kumppaniyritykset tai yksittäiset kuljettajat, jotka ovat halukkaita täyttämään käyttäjien tilaukset. Matkat voi maksaa käteisellä tai palveluun kytketyllä maksukortilla. Yango-kyytien lähtöhinta on 3€, mikä sisältää auton saapumisen, ensimmäisen kilometrin ja kolmen minuutin ajomatkan. Yango-kyytien muut hinnat, kuten kilometrihinnat näet Yangon kotisivuilta.

Matkustaja saa tiedon matkan hinnasta heti tilaushetkellä. Annettu hinta ei muutu, vaikka auto joutuisi seisomaan ruuhkassa tai kuljettaja joutuisi valitseman kiertoreitin. Toisin kuin kilpailijansa, Yango hyödyntää täysin omaa teknologiaansa, kuten karttoja, navigaatiota ja tekoälyyn perustuvaa tilaustenjakojärjestelmää. Tämä vähentää autojen kuluja ja odotusaikoja tyhjinä sekä lisää kuljettajien tuloja, mikä auttaa osaltaan pitämään matkojen hinnat edullisina. Voit tutustua tarjouskoodien käyttösääntöihin täällä.

EHDOT

  • Alennus voidaan käyttää kyyteihin Helsingin seudulla 07.01.2019 — 31.01.2019 välisenä aikana
  • Kummankin ensikyydin enimmäisalennus on 5 euroa
  • Yango on välityspalvelu. Taksipalvelut toteuttavat kolmannet osapuolet. Tarkemmat ehdot ja rajoitukset: www.yango.com/discounts

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  1. Lataa Yango-sovellus AppStoren tai Google Playn kautta
  2. Yhdistä pankki- tai luottokorttisi Yango-sovellukseen
  3. Valitse valikossa ”alennuskoodi”-valinta, syötä kenttään OFFERILLAYA ja paina “aktivoi”-valintaa
  4. Valitse maksutavaksi pankki- tai luottokorttisi tilatessasi kyydin Yango sovelluksella.

Mikäli et voi aktivoida alennuskoodiasi, pyydämme ottamaan yhteyttä [email protected]

YANGO

Yango-kyytipalvelua operoi Yandex.Taxi B.V., joka kuuluu yhteen Euroopan suurimmista IT-yrityksistä, Yandex-konserniin. Tällä hetkellä Yango, joka tunnetaan myös Yandex.Taxi-tuotemerkillä, toimii 14 maassa, mukaan lukien kaikki Baltian maat, ja se laajenee nopeasti myös muualle maailmaan. Yango-sovellus on saatavilla suomeksi, englanniksi, ranskaksi ja monella muulla kielellä.

DIILIÄ MYY

Yango
www.yango.com