Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 60 min akupunktio ja kiinalainen hieronta 29€ (arvo 70€)

Akupunktion ja kiinalaisen hieronnan avulla helpotusta lukuisiin vaivoihin! Dong Shi Kiinalainen klinikka tarjoaa nyt kyseisen yhdistelmähoidon tarjoushintaan. Akupunktiossa pieniä neuloja pistellään kevyesti kehon akupisteisiin, jotka sijaitsevat meridiaanikanavien varrella. Hoito edistää kehon luonnollista palautumista ja tasapainoa. Akupunktion lailla kiinalainen hieronta, akupainanta, tasapainoittaa meridiaanien virtausta. Neulojen sijaan kiinalaisessa hieronnassa hyödynnetään sormin ja kämmenin tehtäviä painalluksia. Tehokasta ja lääkkeetöntä yhdistelmähoitoa voidaan käyttää mm. unettomuuden, PMS-oireiden, allergioiden ja ruansulatusvaivojen hoitoon. Voit perehtyä klinikan kotisivuilla vaivoihin, joihin akupunktiosta ja kiinalaisesta hieronnasta on hyötyä.

Yhdistelmähoidon suorittaa lääketieteen tohtori, jolla on yli 30 vuoden kokemus kiinalaisista perinnehoidoista. Huomioithan, että palvelukieli on englanti. Kiinalaisen hieronnan osuus on yhdistelmähoidosta noin 5–10 minuuttia.

EHDOT

  • Vain Dong Shi Kiinalaisen klinikan uusille asiakkaille
  • Lahjakortti on voimassa 13.1.2020 asti
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 588 8398 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hierojalla

DONG SHI KIINALAINEN KLINIKKA

Helsingin Kampissa Fredrikinkadulla sijaitseva Dong Shi Kiinalainen klinikka tarjoaa hoitoja erilaisiin kipuihin ja vaivoihin. Palveluvalikoimaan kuuluu esimerkiksi akupunktio, kiinalaiset hoidot, kuivakuppaus ja kiinalainen hieronta. Tohtori Dong on sertifioitu akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen perinnelääkäri, jolla on 30 vuoden kliininen kokemus alalta. Löydät Dong Shi Kiinalaisen klinikan ja sen saamat mainiot arvostelut myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Dong Shi Kiinalaisen Klinikan asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 10.10.2019.

DIILIÄ MYY

Dong Shi Kiinalainen klinikka
Fredrikinkatu 33 A, 3. krs
00120 Helsinki
Puh: 044 588 8398
Y-tunnus: 2316919-1
www.dongshi.fi