Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Fit Park Sveitsi – 1 kk kortti kuntosalille ja ryhmäliikuntaan 19,95€ (arvo 66,95€)

Fit Park Sveitsi tarjoaa loistavat puitteet vaativaankin treenaamiseen! Astuessasi sisään Fit Park -liikuntakeskukseen pääset liikkumaan kolmessa eri kuntosalimaailmassa: cardio-alueella, toiminnallisella alueella ja kuntosalin puolella.

1. Cardio-alue

Ensimmäisestä osasta löydät monipuoliset ja laadukkaat cardio-laitteet lämmittelyyn ja aerobiseen harjoitteluun. Harjoittelun mukavuutta lisää laitteiden eteen videotykillä heijastettu tv.

2. Toiminnallinen alue

Seuraavaksi tarjolla on mahdollisuus toiminnalliseen vapaapainoharjoitteluun. Eleikon käsipainojen ja levytankojen lisäksi toiminnallisella alueella on laadukas Eleiko-räkki, joka mahdollistaa monipuolisen toiminnallisen harjoittelun.

3. Kuntosalilaitteet

Viimeisimmässä osiossa pääset harjoittelemaan laadukkailla painopakka- ja vipuvarsilaitteilla. Laitteet ovat taattua Precor-laatua ja sopivat kaikkeen harjoitteluun. Oli tavoitteenasi sitten painonhallinta tai lihasmassan kasvatus, harjoittelet näillä laitteilla tehokkaasti ja turvallisesti!

Kaikkien Hyvä Kunto -kuntosalien tarjontaan kuuluvat myös monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, kuten bodycombat, bodypump, zumba, jooga, pilates ja tankotanssi. Ryhmäliikuntatarjonta vaihtelee toimipisteittäin. Tutustu tarjontaan Hyvä Kunnon kotisivuilla.

EHDOT

 • Vaihda Offerilla-lahjakortti salikorttiin viimeistään 31.10.2019. Salikortti on voimassa 1 kk vaihdon jälkeen
 • Vain Fit Park Sveitsin uusille asiakkaille
 • Tarjous ei edellytä jatkomaksuja tai sitoutumista vaan on rehellinen kuukauden tutustuminen
 • Huomioithan, että Fit Park Sveitsin sisäänkäynti on Viihdekeskuksen kautta Viihdekeskuksen aukioloaikoina. 24 h sisäänkäynti on Hotel Sveitsin aulan kautta
 • Halutessasi voit lunastaa kulkuavaimen, jolla treenaat 24/7. Kulkuavaimesta veloitetaan paikan päällä 10€ pantti, joka palautetaan jäsenyytesi päättyessä
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Vaihda Offerilla-lahjakortti kuntosalikorttiin asiakaspalvelun aukioloaikoina
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kuntosalilla

FIT PARK SVEITSI

Fit Park Sveitsi tarjoaa asiakkailleen uutuuttaan hohtavan liikuntakeskuksen Sveitsin viihdekeskuksen yhteydessä Hyvinkäällä. Liikuntakeskuksesta löydät uuden kuntosalin viimeisimmillä sekä laadukkaimmilla Precorin kuntosalilaitteilla, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, Suomen moderneimman virtuaaliryhmäliikunnan, spinningin, lastenhoitopalvelut sekä paljon muuta! Tutustu Fit Park Sveitsiin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Asiakaspalvelun aukioloajat:
Ma klo 11–17
Ti-to klo 15–19

DIILIÄ MYY

Fit Park Sveitsi
Härkävehmaankatu 4
05900 Hyvinkää
Puh: 050 577 2008
Y-tunnus: 2580704-6
www.hyvakunto.com/fitpark-sveitsi