TARJOUS

  • Valinnainen kasvohoito sekä parafiinihoito käsille 55 € (arvo 124 €)

Hemmottele siis itseäsi tai anna läheisellesi nautinnon hetki tuplana Helsingin ytimessä sijaitsevassa KG Salongissa! KG Salonki tarjoaa nyt haluamasi  kasvohoidon sekä parafiinihoidon tarjoushintaan.

Parafiinihoito
Syväkosteuttava parafiinihoito sopii talven jäljiltä kuiville käsille. Parafiinihoito tehostaa hoitoaineiden imeytymistä, parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja. Tuloksena on erittäin pehmeä iho, joka näyttää ja tuntuu syväkosteutetulta, terveeltä ja nuoremmalta. Hoito kannattaa uusia 2 viikon välein.

Valinnainen kasvohoito
Syväpuhdistava kasvohoito tasapainottaa ihoa. Hoito sisältää kasvojen puhdistuksen ja höyrytyksen, kuorinnan, syväpuhdistavan naamion, talin tuotantoa vähentävän ja ihon sävyä tasoittavan Balance-ampullin sekä kosteuttavan ja suojaavan kasvoveden.

Anti-aging -kasvohoito on tehokkaasti ihoa elvyttävä hoito, johon sisältyy kasvojen puhdistus, geelikuorinta, kiinteyttävät tuhkimotipat (hyaluronihappo-seerumi), vitamiininaamio silmänympärysiholle, kosteuttava ja ihoa uusiva naamio sekä suojaava päivävoide.

BIOPTRON -valoterapia kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja sen käyttö on 100 % turvallista.

Bioptron-valon vaikutukset:
-parantaa mikroverenkiertoa
-tasapainottaa aineenvaihduntaa
-vahvistaa elimistön omaa puolustusjärjestelmää
-stimuloi korjaus- ja uudistumisprosesseja koko kehossa
-aktivoi soluja ja lisää solujen energiaa
-lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa
-vähentää turvotusta ja tulehdusta
-lieventää kipuja

Polarisoitu valo vähentää vammojen aiheuttamaa tulehdusta, rappeuttavia sairauksia tai autoimmuunisairauksia. BIOPTRON vähentää turvotusta, verenpurkaumia ja lihaskouristuksia. Valon ansiosta elimistöön muodostuu luonnollisia kivunpoistokemikaaleja.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 6 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika KG Salongin onlinevarausjärjestelmästä, palvelu löytyy kohdasta: ”TARJOUSPAKETIT”. Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse [email protected] Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KG SALONKI

Kampissa sijaitseva KG Salonki on kauneudenhoitoon keskittynyt hoitola, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa kasvohoidot, ripsienpidennykset, kestopigmentoinnit ja kynsipalvelut. Kauneushoitola tarjoaa myös mikroneulausta, mesoterapiaa, hemmottelupaketteja ja vartalonmuokkaushoitoja eri tekniikoilla. KG Salongissa järjestetään myös kauneuspäiviä ja -iltoja ryhmille. Käy tutustumassa KG Salonkiin myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

KG Salonki
Lapinrinne 2
00180 Helsinki
Puh. 050 322 5512
Y-tunnus: 1951653-3
Yrityksen sivut

Tsekkaa myös muut hemmottelupakettidiilit tästä.