TARJOUS |Lasivakuutus.fi – Saat lahjakortin jolla saat 60 % eduntuulilasin vaihdon omavastuuosuudesta ja lahjoituksenvarainkeruukohteelle | Pääkaupunkiseutu *

  • Kätevin tuulilasin vaihtopalvelu! Tilaa lahjakortti jolla saat 60 % edun tuulilasin vaihdon omavastuuosuudesta ja lahjoituksen varainkeruukohteelle

Lasivakuutus.fi on PK-seudun kätevin tuulilasin vaihtopalvelu, joka kattaa lasin vaihdon ohella autosi noudon, palautuksen sekä sijaisauton VELOITUKSETTA!

Saat 60 % edun tuulilasin vaihdon omavastuuosuudesta koodilla ”offerilla”. Esimerkiksi omavastuun ollessa 200 € jää sinulle maksettavaa 80 €, joka tilitetään varainkeruukohteelle.

Omavastuu 200 € – 60 % etu = 80 €, joka tilitetään haluamaasi kohteeseen
Omavastuu 150 € – 60 % etu = 60 €, joka tilitetään haluamaasi kohteeseen
Omavastuu 100 € – 60 % etu = 40 €, joka tilitetään haluamaasi kohteeseen

Vaihtaessasi tuulilasin Lasivakuutus.fi:n kautta teet samalla hyvää. Kun tilaat tuulilasin vaihdon niin jäljellä jäävä osuus eli se osuus, jonka maksat Lasivakuutus.fi:lle, siirretään täysimääräisenä jollekin seuraavista varainkeruukohteista:

1. Lastenklinikoiden Kummit Ry

2. Kauklahden Pyrintö (KaPy) jalkapallon junioriseurat

3. Espoo Mikkelän päiväkoti (vanhempainyhdistys)

Voit aina myös ehdottaa Lasivakuutus.fi:lle varainkeruukohdetta, jolle haluat tehdä lahjoituksen.
Kun varaat ajan verkkosivujen kautta www.lasivakuutus.fi, niin kerro lisätieto-osiossa, mihin kohteeseen haluat lahjoituksesi maksettavan. Mikäli kolmesta kohteesta ei löydy haluamaasi kohdetta, voit myös kirjoittaa oman ehdotuksen yhteystietoineen, niin yritys on yhteydessä kohteeseen ja tarjoaa mahdollisuutta tulla mukaan varainkeruutoimintaan. Lasivakuutus.fi haluaa tehdä hyvää samalla, kun luo uutta valtakunnallista ketjua.

Lasivakuutus.fi on hoitanut vakuutusyhtiöden tuulilasin vaihtoja ja korjauksia yli 10 vuoden ajan.

Sinä itse päätät, missä lasi vaihdetaan/korjataan. Miksi et kokeilisi tätä uutta mahdollisuutta!

Kun vahinko tuulilasille on tapahtunut, auton tuulilasin vaihdon voi varata Lasivakuutus.fi:lle ja he hoitavat vahinkotarkastuksen CABAS-laskentaohjelmalla, ottavat tarvittavat kuvat ja tekevät laskelmat. He hoitavat prosessin alusta loppuun, auton noudosta ajoneuvon takaisin toimitukseen sekä opastavat mielellään myös vahinkoilmoituksen laatimisessa. Tarvittaessa asiakkaan tulee tehdä vahinkoilmoitus, mikäli CABAS-ohjelma sitä ei anna. Henkilökunta opastaa sinua ja saat tarkat tiedot, miten toimia. Saat viestin, jossa oman vakuutusyhtiön tiedot löytyy. Sijaisauto toimitetaan sinulle samalla, kun auto haetaan lasinvaihtoon ja kaikki tämä täysin veloituksetta. Kun autosi on valmis, saat teksti- tai whatsapp-viestin ja voitte sopia sinulle parhaat palautusajan ja -paikan. Paikan ei tarvitse olla sama, kun nouto  joten voit tilata noudon esim. kotiin ja palautuksen töihin. Helppoa eikö?

Varaa tuulilasin vaihto Helsinki tästä
Varaa tuulilasin vaihto Espoo tästä
Varaa tuulilasin Vantaa tästä

EHDOT

  • Koodi on voimassa 2023 loppuun
  • Tarjousta ei voi yhdistää muihin Lasivakuutus.fi:n alennuksiin

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Mene Lasivakuutus.fi:n verkkosivuille ja varaa aika tuulilasin vaihtoon
  • Ilmoita varauksen yhteydessä koodi ”offerilla” ja saat tuulilasin omavastuusta 60 % alennuksen
  • Kirjoitathan ”Lisätiedot” kohtaan haluamasi varainkeruukohteen

LASIVAKUUTUS.FI

Lasivakuutus.fi on PK-seudun kätevin tuulilasin vaihtopalvelu, joka kattaa lasin vaihdon ohella autosi noudon, palautuksen sekä sijaisauton VELOITUKSETTA!

DIILIÄ MYY lasivakuutus

Lasivakuutus.fi
Y-tunnus 2423542-9
Yrityksen sivut

Tutustu vastaaviin diileihin täällä

*  Tähdellä merkityt diilit (otsikon perässä tähtisymboli *) on poissuljettu alennuskampanjoista, ellei alennuksen yhteydessä mainita toisin.