Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Microblading-kulmat 119€ (arvo 280€)

Kauneushoitola Beauty Studio Tikkurila tarjoaa kulmien microbladingin nyt alennuksella! Kulmien microblading korostaa kasvojesi piirteitä ja nopeuttaa meikkausrutiineitasi. Microblading on kestopigmentointitekniikka, joka mahdollistaa luonnollisen ja symmetrisen lopputuloksen. Microblading kestopigmentointitekniikassa käytetään monesta neulasta koostuvaa terää, joka takaa tarkan ja siistin lopputuloksen samalla häivyttäen näkyvät pigmentointirajat. Microblading sopii myös sinulle, jonka luonnolliset kulmakarvat ovat harvat tai niitä ei kasva ollenkaan. Kulmien muoto, väri ja koko suunnitellaan yhdessä kosmetologin kanssa.

Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi Beauty Studio Tikkurilaa tarjoaa myös microblading-vahvistuskerran asiakkailleen alennettuun 40€ hintaan (arvo 100€). Vahvistuskerta on oleellinen kulmien pysyvyyden kannalta, ja se viimeistelee microblading-kulmat kauniiksi ja kestäviksi. Vahvistuskerta on hyvä varata noin 3 viikon päähän ensimmäisestä microblading-käsittelystä. Aika vahvistuskertaan varataan sekä maksetaan paikan päällä Beauty Studio Tikkurilassa.


Kuvat: Beauty Studio Tikkurila

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Tarjous ei sisällä vahvistuskertaa. Vahvistuskerran voi ostaa paikan päältä hintaan 40€
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika 040 364 0723 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Beauty Studiossa

BEAUTY STUDIO TIKKURILA

Beauty Studio Tikkurila on hiljattain avattu viihtyisä kauneushoitola, joka tarjoaa monipuolisia parturi-kampaamo- ja meikkauspalveluja, täyteainehoitoja sekä Microblading-kulmia. Beauty studio löytyy osoitteesta Tikkurilantie 55 hyvien kulkuyhteyksien päässä. Beauty Studio Tikkurila tarjoaa kauneudenhoidon palveluja vuosien kokemuksella ja suurella sydämellä. Voit tutustua kampaamon työnäytteisiin Instagramissa.

Aukioloajat:
Ma–pe klo 10–19
La klo 10-18
Sunnuntaisin sopimuksen mukaan

DIILIÄ MYY

Beauty Studio Tikkurila
Tikkurilantie 55
01300 Vantaa
Puh: 040 364 0723
Y-tunnus: 2703786–6