TARJOUS

 • Hoitopaketti 1: 60 min kokovartalohieronta ja 50 min vyöhyketerapia-jalkahieronta + teetä ja pikkusuolaista 78€ (arvo 156€)
 • Hoitopaketti 2: 50 min akupunktio ja hieronta + teetä ja pikkusuolaista 45€ (arvo 90€)
 • Hoitopaketti 3: 30 min akupunktio ja 45 min Aijiu-hoito + teetä ja pikkusuolaista 65€ (arvo 129€)

Kiinalaiseen terveydenhoitoon erikoistunut hoitola China Liangtse Wellness Tapiola tarjoaa erilaisia hemmottelevia hoitoja edulliseen hintaan.

Hoitopaketti 1:
Kokovartalohieronta kestää 60 minuuttia, ja sen aikana käsitellään pään, niskan, selän, käsien ja jalkojen alueet. Hoito perustuu perinteiseen kiinalaiseen alkupistehierontaan. Hieronta on syvärentouttava ja poistaa lihasjännitystä sekä parantaa kehon verenkiertoa. 50 minuuttia kestävässä vyöhyketerapiassa hoitaja manipuloi jalan pohjan pisteitä painelemalla, mikä myös parantaa verenkiertoa ja edistää rentoutumista.

Hoitopaketti 2:
Hoito sisältää akupunktion sekä kiinalaisen lääketieteen Tuinan-hieronnan. Akupunktiossa kehon akupunktiopisteisiin painetaan ohuita neuloja. Akupunktio toimii kivun lievitykseen, mutta myös esimerkiksi selän ongelmiin, aineenvaihduntaan, ummetukseen, masennukseen, nukkumishäiriöihin ja ruoansulatusvaivoihin.

Hoitopaketti 3:
Hoito sisältää 30 min akupunktion sekä 45 min Aijiu-hoidon. Aijiu-hoito sisältää 15 minuutin hieronnan sekä 30 minuutin hoidon Aijiu-laitteella asiakkaan toivomalle alueelle.

Kaikkien hoitojen aikana tarjoillaan myös teetä ja pikkusuolaista, ja lähtiessään asiakas saa mukaansa 15€:n arvoisen teepaketin.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
 • Käytettävissä vain China Liangtse Wellness Tapiolassa
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto, paina “Lisää ostoskoriin” -painiketta ja osta tarjous
 • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika sähköpostitse [email protected] Ilmoita varauksen yhteydessä henkilötietosi, toivomasi ajankohta ja valitsemasi hoitopaketti
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

CHINA LIANGTSE WELLNESS TAPIOLA

China Liangtse Wellness on hyvinvointihoitola, joka on erikoistunut kiinalaiseen terveydenhoitoon. Hoitolan palveluvalikoimaan kuuluu erilaisia uudistavia, stressiä poistavia ja elinvoimaa lisääviä hoitoja. Hoidot perustuvat mm. kiinalaiseen lääketieteeseen, vyöhyketerapiaan ja alkupainantaan yhdistettynä länsimaiseen hierontaan. Hoitolaan kuuluu neljä eri toimipistettä, joista kolme on pääkaupunkiseudun alueella. Espoon toimipiste sijaitsee Tapiolassa Tapiontorilla.

DIILIÄ MYY

chinaliangtse1

China Liangtse Wellness
Tapiontori 3 B
02150 Espoo
Puh: +3589 615 93402
Y-tunnus: 2785477-8
www.liangtse.fi

Aukioloajat:
ma-la 10–21