TARJOUS

 • Lyhennysvapaata Joustoluottoa 50 000€ asti Komplett Bankista

Komplett Bank tarjoaa täysin lyhennysvapaata Joustoluottoa 50 000 euroon asti. Lainaa voit maksaa takaisin milloin vain, sillä etukäteen määriteltyä laina-aikaa ei ole. Joustoluotto on aidosti joustava luotto, jota voit hakea ilman vakuuksia. Lyhennysvapaus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lyhentää Joustoluottoa joka kuukausi, vaan voit päättää takaisinmaksuaikataulusta itse. Kuukausittain laskutetaan vain kertyneet korot ja kulut, ja korkoa maksat vain nostamastasi luottomäärästä. Voit halutessasi maksaa myös enemmän kuin laskun vähimmäissaldon, jolloin ylimenevä osuus lyhentää luoton pääomaa. Voit milloin tahansa nostaa ja maksaa Joustoluottoa sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa.

Komplett Bankista voit hakea Joustoluottoa 1000 – 50 000 €. Joustoluoton nimelliskorko on 4,9 % – 19,9 %. Tarjouksen nimelliskorko määräytyy taloudellisen tilanteesi, maksukykysi, lainan määrän ja sisäisen riskienhallintaprosessimme perusteella. Tee lainahakemus painamalla ”Hae lainaa tästä” -painiketta, jonka jälkeen siirryt Komplett Bankin sivustolle, jossa pääset tekemään lainahakemuksen. Komplett Bank käsittelee lähettämäsi hakemuksen, ja saat päätöksen viipymättä sähköpostiisi.

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.

EHDOT

 • Voit hakea Joustoluottoa, mikäli
  – olet vähintään 23-vuotias
  – sinulla on säännölliset tulot
  – olet asunut pysyvästi Suomessa viimeiset 36 kuukautta
  – sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää
 • Joustoluoton nimelliskorko on 4,9 % – 19,9 %
 • Laina on lyhennysvapaa – ei määriteltyä laina-aikaa

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Paina ”Hae lainaa tästä” -painiketta ja hae lainaa Komplett Bankilta

KOMPLETT BANK

Komplett Bank on uuden sukupolven online-pankki Norjasta, jossa se on viime vuosina saavuttanut vankan aseman luotettavana, joustavana ja nopeana pankkina. Pankin erikoisalana ovat kulutusluotot, ja se tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin elämäntilanteisiin edullisin ehdoin. Komplett Bankin toiminta tapahtuu ainoastaan internetissä ja on täten kustannustehokkaampaa kuin perinteisillä pankeilla.

DIILIÄ MYY

Komplett Bank
www.komplettbank.fi