Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • SEA LIFE -pääsyliput kahdelle 18€ (arvo jopa 33€)

Koe merenalaisen maailman salaisuudet! SEA LIFEssa pääset tutustumaan valtameren, sademetsän ja tropiikin vedenalaiseen elämään. Unohtumattomalle matkalle sinut saattelee muun muassa SEA LIFEn vedenalainen tunneli: yläpuolellasi voit nähdä kuinka SEA LIFEn ehdoton stara, seeprahai Mussukka ja sen ystävät mustaevähait lipuvat ylitsesi. Haikalojen seurana polskivat sadat toinen toistaan värikkäämmät pikkukalat. Igapó-sademetsässä kilpikonnat, punapiraijat ja rauskut viettävät leppoisaa elämäänsä. Tropiikissa pääset ihastelemaan toinen toistaan värikkäämpiä kaloja ja koralleja: tapaa esimerkiksi upea palettivälskäri, Nemoa Etsimässä -elokuvasta tuttu suloinen vuokkokala ja pippuripallokala Pörrö. Ihmeellisten lajien kirjosta löytyvät myös muun muassa merihevoset, sähköankerias sekä leikkisä tursas nimeltä Ludwig. Tervetuloa seikkailemaan ihmeelliseen, merenalaiseen maailmaan!

Pääsyliput ovat voimassa koko päivän, aukioloaikojen puitteissa. Vierailuun suositellaan varaamaan aikaa vähintään 1,5-2 tuntia. Liput käyvät sekä aikuisille että lapsille. Voit saapua paikalle ilman varausta.

Tule mukaan Vedenalaiset Supersankarit seikkailuun, jossa opit viiden eri merenelävän supervoimista sen lisäksi että pääset itse testaamaan taitojasi – mikä vedenalainen superhahmo sinä olet?

Sea Life

Sea Life

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.6.2019 asti
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä SEA LIFEn lipunmyynnissä

SEA LIFE

SEA LIFE Helsinki kattaa yli 50 erikokoista akvaariota, jotka esittelevät vesistöjen asukkaita majesteettisista haista aina trooppisiin pikkukaloihin asti. Käynnin aikana vierailijat pääsevät tutustumaan vedenalaisen maailman lisäksi sen suojeluun. SEA LIFE Helsinki on osa Merlin Entertainmentsin omistamaa Euroopan-laajuista SEA LIFE -ketjua, joka on maailman suurin yleisöakvaarioketju. SEA LIFE -akvaarioita on nykyään yhteensä 50 kappaletta kahdeksassa maassa. Löydät SEA LIFE Helsingin Linnanmäeltä, alle 3 km päästä Helsingin keskustasta. Paikan päälle pääsee kätevästi niin julkisilla, kuin kävellenkin Pasilan juna-asemalta. Löydät SEA LIFE Helsingin myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu SEA LIFE Helsingin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 16.4.2019.

DIILIÄ MYY

SEA LIFE Helsinki
Tivolitie 10
00510 Helsinki
Y-tunnus: 17234858
www.visitsealife.com