Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Fototerapia, neulaus ja kemiallinen kuorinta -yhdistelmähoito 199€ (arvo 590€)

Fototerapia on lääketieteellisesti tutkittu ja turvallinen valohoitomenetelmä, joka parantaa monia iho-ongelmia! Yhdistelmähoito aloitetaan puhdistamalla iho ja levittämällä puudutusaine. Seuraavaksi tehdään neulaus ja kemiallinen kuorinta sekä viimeiseksi valohoito. Valohoidossa käytetään kohdistettua hoitopäätä, joka takaa paremmat tulokset kuin hoitolamppu. Kohdistettu hoitopää hieroo samalla hoidettavan alueen lymfajärjestelmää, mikä aktivoi kuona-aineiden poistumista kasvoista. Eri väristen valojen avulla hoidetaan erilaisia iho-ongelmia. Sairaanhoitaja valikoi hoitovärin aina asiakkaan lähtötilanteen ja tavoitteiden mukaisesti.

Yhdistelmähoito voidaan tehdä kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Hoito kestää noin 20 minuuttia, eikä se vaadi toipumisaikaa. Kysythän sairaanhoitajalta fototerapian soveltuvuudesta, jos sinulla on ihottuma, atopia tai ruusufinni. Myös eräät antibiootit voivat reagoida valon kanssa. Paras lopputulos saavutetaan, jos olet savuton ja sitoudut suojaamaan ihosi auringolta SPF 50+ -kertoimella.

Fototerapiaa käytetään muun muassa seuraavien iho-ongelmien hoitamiseen:
– rypyt (fotonuorennus)
– akne (aknetulehduksen rauhoittaminen ja aknearpien ennaltaehkäiseminen)
– rosacea eli ruusufinni
– couperosa
– ihon huono verenkierto

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 045 614 5172 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

SKIN ATELIER

Idyllinen Skin Atelier tarjoaa laadukkaita ihonhoidon palveluita Helsingin Kaivopuistossa. Vastaanoton kokeneet sairaanhoitajat ovat erikoistuneet esteettisiin hoitoihin sekä erilaisiin iho-ongelmiin. Markkinoiden uusimman laiteteknologian avulla asiakkaille tarjotaan turvallisia hoitomuotoja, luonnollisin mutta näkyvin lopputuloksin. Skin Atelierin palvelutarjonnasta löydät mm. mesoterapiaa, akne-iholle soveltuvia hoitoja sekä PRP-plasmahoidot. Löydät kauneusklinikan myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Skin Atelierin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 18.1.2019.

DIILIÄ MYY

Skin Atelier
Vuorimiehenkatu 5 LH 3
00140 Helsinki
Puh: 045 614 5172
Y-tunnus: 2541913-1
www.skinatelier.net