TARJOUS

  • Kolme kavitaatiohoitokertaa lymfahieronnalla 145€ (arvo 297€)

Kavitaatio on selluliitin ja ylimääräisten rasvakertymien vähentämiseen tarkoitettu tehokas, ei-kirurginen ja turvallinen hoitotapa. Matalataajuiset ultraääniaallot tehoavat rasvakudokseen saamalla aikaan kavitaatiovaikutuksen. Hoidossa voidaan polttaa rasvaa paikallisesti suoraan ongelma-alueilta, kuten etu- tai takareisistä, käsivarsista, lantiolta tai vatsasta. Hoitoa tehostaa lymfahieronta, joka on tehokas selluliitin ja arpikudoksen poistamiseen tarkoitettu hoito. Lymfahoito poistaa myös kuona-aineita ja auttaa pudottamaan painoa.

Kavitaatiohoidon vaikutukset on nähtävissä jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen. Hoidon vaikutuksia ovat mm. ihonalaisen rasvakudoksen väheneminen, fibroosin ilmentymien väheneminen, ihon joustavuuden ja kimmoisuuden paraneminen ja verenkierron paraneminen. Yksi hoitokäynti kestää 45 minuuttia (30 min. kavitaatiohoito+15 min. lymfahieronta).

Hoito ei sovi, jos sinulla on jotakin seuraavista: ihovaurioita käsiteltävillä alueilla, sydäninfarkti, syöpä tai kasvain, diabetes, hepatiitti, epilepsia, sydänsairaus tai sydämentahdistin, munuaisten toimintahäiriö, sappikivet, hoitamaton verenpainetauti, implantit hoidettavalla alueella, veren hyytymishäiriöt, raskaus tai imetys, maksan toimintahäiriö, metalli-istute kehossasi tai olet alle 18-vuotias.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Paina “Lisää ostoskoriin” -painiketta ja osta tarjous
  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Katille Studio Rasmussenin ajanvarauskalenterista
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneusstudiossa

STUDIO RASMUSSEN

Studio Rasmussen on Kampin sykkeessä toimiva trendikäs parturi-kampaamo ja kauneusstudio. Studio Ramussenin viihtyisissä tiloissa saat aina asiantuntevaa ja hyväntuulista palvelua. Kauneusstudion valikoimaan kuuluu erilaisten parturi-kampaamo -palvelujen lisäksi meikkaukset, ripsienpidennykset, pistoshoidot sekä spa-hoidot, kuten kavitaatiohoidot, selluliittihoidot ja koneelliset kasvohoidot. Studio Rasmussenin löydät myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Studio Rasmussen
Eerikinkatu 8
00100 Helsinki
Puh: 045 114 0835
Y-tunnus: 2139662-2
www.studio-rasmussen.fi