VALITSE VAIHTOEHDOISTA

 • WobleFit-liikuntatesti 44€ (arvo 89€)
 • Woble-hyvinvointitesti 79€ (arvo 396€)

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä, tilaukset tehtävä sinä aikana
 • LAHJAKORTIN LUNASTUS
  1. Valitse ostamasi testi ostoskoriin Woblen verkkosivuilla (löytyy kohdasta liikunta ja hyvinvointi)
  2. Syötä Offerilla lahjakortin koodi “Käytä lahjakortti” -kenttään
  3. Valitse maksutavaksi “Käytän Offerilla-lahjakortin”
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa 3 lahjaksi
 • Postimaksut sisältyvät hintaan

TIETOA DIILISTÄ

WobleFit-liikuntatesti on kotimainen liikkujan väline, joka auttaa keskittymään harjoittelussa oikeisiin asioihin. Urheiletko tavoitteellisesti tai liikutko terveyden ylläpitämiseksi? Onko lajisi juoksu, kuntosali, jalkapallo tai harrastatko hyötyliikuntaa painonhallinnan apuvälineenä? Oli tavoitteesi mikä hyvänsä, WobleFit-testi sopii juuri sinulle! Olemme kaikki ainutlaatuisia, joten harjoitusohjelman suunnittelussa kannattaa huomioida yksilölliset perinnölliset ominaisuudet.

WobleFit-liikuntatestissä testataan neljä tunnettua avaingeeniä, joiden tiedetään vaikuttavan liikunnallisiin ominaisuuksiin. Näiden geenien perusteella tiedät enemmän geneettisistä lähtökohdistasi harjoitteluun ja liikuntaan, mikä auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan tavan harjoitella. Löydät lisätietoa WobleFit-liikuntatestistä täältä.

Woble-hyvinvointitesti on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Testillä selvität löytyykö sinulta geneettistä taipumusta sydän- ja verisuonitautiin, verisuonitukokseen tai Alzheimerin tautiin. Samalla saat selvitettyä geneettisiä ominaisuuksiasi liikkumiseen ja ravintoon liittyen, sekä hyödyllistä tietoa jokapäiväiseen hyvinvointiin ja liikkumiseen. Tulos auttaa ohjaamaan sinut oikeisiin valintoihin terveellisen elämäntavan ylläpitämiseksi sekä liikuntaohjelman suunnittelussa. Löydät lisätietoa Woble-hyvinvointitestistä täältä.

Toteutus:
Näyte otetaan helposti kotona posken sisäpuolelta vanupuikolla. Testin tulokset saa sähköpostitse ja se sisältää suomenkielisen raportin tutkituista ominaisuuksista. Testi on nopea ja turvallinen, eikä tuloksia luovuteta kolmansille osapuolille. Tulokset tulevat sähköpostilla n. 2-4 viikossa.

DIILIÄ MYY

Woble Helsinki Oy
www.woblab.com

Normaalihinta perustuu Woblen asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 27.12.2016. (Hyvinvointitesti & Liikuntatesti)