Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kaksi laserpeliä XGATE-laserpeliareenalla yhdelle tai kaverin kanssa jaettavaksi 9€ (arvo 18€)

Lasertaistelu on tuotu nyt täysin uudelle tasolle! Juuri Espoon Iso-Omenaan avattu XGATE-laserpeliareena tarjoaa nyt kaksi laserpeliä yhdelle tai kaverin kanssa pelattavaksi. Iso Omenan areenalla astut sisään mystiseen ja futuristiseen maailmaan, jossa jännitys ja mielikuvitus pääsevät valloilleen. Lähde mukaan taisteluun, jossa tavoitteena on osua vastustajiin laserpistoolilla ja valloittaa heidän tukikohtansa. Lasertaistelua pelataan sisätiloissa ja aseina toimii lasersädepistoolit. Pääset haastamaan ystäväsi lasertaistelupelissä 400 neliöisellä, kahteen tasoon rakennetulla upealla areenalla. Areenalla voi samanaikaisesti pelata 24 pelaajaa ja areenalla on 3 tukikohtaa. Ennen peliä pelaajat saavat pelivarusteet ja ohjeistukset, minkä jälkeen taistelu voi alkaa. Tutustu XGATEN lisäinfoon tästä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.9.2019 asti
  • Pelit käytettävä samalla kerralla, ei voi jakaa kahdelle eri kerralle
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika XGATEn onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä peliareenalla

XGATE

XGATE tuo supersuositun laserpelin vihdoin myös Espoon Iso Omenaan! Lasertaistelu sopii kaikille seikkailunhaluisille ikään tai kuntoon katsomatta. Täällä vietät ikimuistoiset synttärit, polttarit, TYKY-päivän tai vaikkapa hauskan illanvieton ystävien kesken. Kokoa tiimisi ja tule kokemaan sykettä nostattava lasertaistelu kauppakeskuksen uuden puolen toiseen kerrokseen, Finnkinon salikäytävän päätyyn. Löydät XGATEn myös Facebookista.

XGATE

DIILIÄ MYY

XGATE
Piispansilta 11
02230 Espoo
Puh. 050 4423 245
Y-tunnus: 2955721-6
www.xgate.fi