Referenssitarina Auta Yrittäjää -palvelusta:

Offerilla.com/kampajussi-kauppapaikka julkaistiin perjantaina. Heti julkaisun jälkeen Kampajussin yrittäjä Jussi Juntunen lähetti koko asiakaskunnalleen tekstiviestin. Jussi kertoi asiakkailleen, että hänen kauppansa oli avattu ja että sieltä voisi ostaa Kampajussin lahjakortteja. Ensimmäisen kahden tunnin aikana liikevaihtoa kertyi yli 1000 €. Kolmessa vuorokaudessa liikevaihtoa oli kertynyt jo yli 5000 €.

Jussi on todella tyytyväinen Auta Yrittäjää -kauppaansa, joka mahdollistaa hänen yrityksensä jatkumisen tulevaisuudessakin.

Kampajussin yrittäjä Jussi Juntunen vastaa kysymyksiin:

Kuinka helpoksi koit oman kauppapaikan perustamisen Offerillaan?

– Erittäin helpoksi. Minun piti vain täyttää tiedot Offerillan tarjoamaan kaavakkeeseen. Itse kauppa aukesi 2 vuorokauden päästä kaavakkeen täyttämisestä. Sain linkin kauppaani Offerillalta.

Miten olet kokenut yhteistyön?

– Yhteistyö ei ole vaatinut minulta mitään muuta kuin sen, että lähetin omille asiakkailleni tekstiviestin, että kauppa on auki ja lahjakortit ostettavissa.

Onko kokemus ollut tähän asti positiivinen?

– Kaupan tuoma myynti on todella yllättänyt. On hienoa huomata, miten omat vakioasiakkaani haluavat auttaa ja ostaa palvelujani jatkossakin.

Miksi yrittäjän kannattaa hyödyntää Auta Yrittäjää -palvelua?

– Offerillan kautta tullut myynti mahdollistaa sen, että yritykseni voi selvitä kriisin yli. Lisäksi minun ei tarvinnut tietää mitään verkkokaupasta, sen perustamisesta eikä muustakaan. Kaikki tuli valmiina Offerillan puolelta.

Kenelle suosittelisit palvelua?

– Kaikille yrityksille ja yrittäjille, joilla ei ole omaa verkkokauppaa eikä mahdollisuutta myydä omia lahjakorttejaan tai tuotteitaan verkossa. Kauppapaikka on ilmainen, joten äkkiä liittymään!