TARJOUS |LPG-hoito kasvojen, kaulan sekä hartioiden hieronnalla | Helsinki, Pasila

  • LPG-hoito kasvojen, kaulan sekä hartioiden hieronnalla 39 € (arvo 65 €)

Palauta hehkeä iho helposti ja edullisesti! Saat nyt edulliseen hintaan LPG-hoidon kasvojen, kaulan ja hartioiden hieronnalla. LPG-hoito vähentää ikääntymisen merkkejä ja palauttaa ihon luonnollisen hehkun. LPG lisää kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon muodostumista ihossa. LPG-laite tuottaa mikrovärähtelyä, joka stimuloi ihosoluja aktivoiden niitä. Hoito vähentää turvotusta, palauttaa tehokkaasti ja nopeuttaa arpien vaalenemista. 

LPG-hoidon jälkeen saat hemmottelua kasvojen, kaulan ja hartioiden hieronnan muodossa. Kasvojen hieronta unohtuu helposti, mutta kasvojenkin pienet lihakset kaipaavat välillä hierontaa. Kasvojen ja kaulan hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, poistaa jännitystä kasvoista ja kaulasta sekä kiinteyttää ja kiristää kasvojen ihoa. Hartijoiden hieronnan avulla pääset eroon niska-hartiaseudun jännityksistä ja kivuista. Jumissa olevat hartialihakset vaikuttavat koko kehoon ja voivat aiheuttaa myös päänsärkyä.

Huom! Hoitoon saapuessasi odota toimistorakennuksen pääaulassa, hoitaja tulee noutamaan siitä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa.
  • Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika kotisivuilta ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Jos kalenterista ei löydy vapaita aikoja, voit tiedustella aikaa numerosta +358443668044
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

HIERONTA TECHNOLOGY

Koulutettu hieroja Yulia tarjoaa sinulle ammattimaista hierontapalvelua Helsingin Pasilassa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa klassinen hieronta, urheiluhieronta, lymfahieronta, anti-selluliittihieronta ja paljon muuta! Mikäli kärsit esimerkiksi nestekierron häiriöstä, alaselän, polvien tai niska- ja hartiaseudun kivuista tai yksinkertaisesti haluat vain pysähtyä, on Hieronta Technology on silloin oikea paikka!

DIILIÄ MYY

Hieronta Technology
Palkkatilanportti 1
00240 Helsinki
Y-tunnus: 2998837-4
Yrityksen sivut

Katso kaikki kauneudenhoitodiilit

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.