TARJOUS | Joulu Sappeella – 3 yötä Chalet huoneistossa 2–4:lle | Pälkäne*

 • Kolme yötä Chalet-huoneistossa (yksiö 32 m²) kahdelle hengelle 298 € (arvo 497 €) sis. toimistokulut
  – Säästä 40 %
 • Kolme yötä Chalet-huoneistossa (kaksio 45 m²) neljälle hengelle 382 € (arvo 638 €) sis. toimistokulut
  – Säästä 40 %

Juhlista joulua Pälkäneen luonnonkauniissa maisemissa Sappeessa! Joulumajoitus Sappee Resortissa tarjoaa täydelliset puitteet tunnelmallisen joulun viettämiseen: voit nauttia läheistesi seurasta kodikkaassa Chalet-huoneistossa sekä harrastaa monenlaisia aktiviteetteja raikkaassa ulkoilmassa. Talvikaudella Sappeessa voi viettää aikaa muun muassa hiihtäen, lasketellen tai vaeltaen. Sappeen upeissa maisemissa rentoutuu jokainen!

Sappee Chalets sijaitsee parhaalla paikalla Sappeevuoren huipulla, lastenrinteen reunassa ja tapahtumakeskus Huipun välittömässä läheisyydessä. Majoittumalla Chaletsiin lomailet vaivattomasti tasokkaissa huoneistoissa: olet vain askeleen päässä vaellusreiteistä ja Sappeen palveluista. Kaikissa huoneistoissa on sauna ja varusteltu keittiö. Sekä yksiöstä että kaksiosta löytyy TV, internetyhteys, keittiö täysvarusteineen, erikseen wc ja saunaosasto sekä vaatteiden kuivauskaappi. Huoneiston vuokraan sisältyvät liinavaatteet ja loppusiivous. Sappee Chaletsin huoneistoissa ei sallita tupakointia.

Sappeen Resortin saamia Google-arvosteluja:

”Syksyinen Sappee on kyllä loistava, keskellä kauneinta luontoa. Tekemistä ja harrastamista on vaikka muille jakaa. Seikkailupuisto toi kivasti hien pintaan ja pari tuntia vierähti kuin siivillä. Alamäkipyöräilyt jätimme seuraaville kerroille, sen verran suolainen oli tuo hinta tällä kertaa. Tämä jätti miettimään, että olisikohan sellaiselle edullisemmalle ”ensitestaajan tunnille” paikka, vaikka perhelippuna? Ravintola Huipulla oli hyvää ja paras henkilökunta. Hauska paikka. Talvella taas!”

”Hyvällä sijainnilla, sopiva päiväreissu-kohde. Loistava rinnevalikoima lapsille ja aloittelijoille. Ystävällistä asiakaspalvelua, hyvät ruokapaikat. Seuraavalla kerralla ehdottomasti pidempi reissu ja majoittuminen. Siisti paikka. Hyvät etäisyydet.”

”Aloittelijalle sopivia loivia ja pitkiä (Etelän mittasuhteessa) mäkiä. Perjantai-päivänä ei juurikaan väkeä ja hyvin rauhassa sai laskea. Vohveli-baarissa hyvä halloumiburgeri ja ystävällinen henkilökunta. Tänne menen uudelleen!”

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa valitsemanasi ajankohtana 22.12 – 25.12., 23.12. – 26.12., 24.12. – 27.12. tai 25.12.-28.12.2023
 • Sisäänkirjautuminen huoneistoon klo 16:00 ja uloskirjautuminen klo 12:00
 • Chalet majoitus sisältää liinavaatteet ja loppusiivouksen
 • Lisäyöt mahdollisia. Lisäyö yksiössä 2 hengelle 99 €/yö ja lisäyö kaksiossa 4 hengelle 127 €/yö
 • Lisähenkilöt mahdollisia. Yksiössä max. 2 lisähenkilöä ja kaksiossa max. 3 lisähenkilöä, lisähenkilöiden hinta 30 €/hlö/varaus
 • Lemmikit sallittuja osaan huoneistoista, lisämaksu lemmikistä 25 €/majoituskerta
 • Lisäyöt, lisähenkilöt ja lemmikit varataan sekä maksetaan Sappeen myyntipalvelun kautta

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Tee varaus numerosta 020 755 9975 tai sähköpostitse [email protected] ja anna Offerilla-lahjakortin koodi varauksen yhteydessä

SAPPEE RESORT

Sappee Resort tarjoaa monipuolista kesä, syksy- ja talvitekemistä Pälkäneellä. Alueella toimii mm. hiihtokeskus, monipuolisia majoituspalveluita, bikepark ja paljon muuta! Sappeelle on vain noin tunnin ajomatka Tampereelta ja kaksi tuntia Helsingistä. Tutustu myös Sappee Resorttiin Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Sappee Resort
Sappeenvuorentie 200
36450 Pälkäne
Y-tunnus: 1619947-2
Yrityksen sivut

Reissukuumetta? Katso myös muut Matkailu-kategorian diilit

*  Tähdellä merkityt diilit (otsikon perässä tähtisymboli *) on poissuljettu alennuskampanjoista, ellei alennuksen yhteydessä mainita toisin.

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.