TARJOUS

 • 1 yön hotellimajoitus sunnuntai–torstai välisenä aikana standard-huoneessa, aamiainen ja sisäänpääsy kylpylään kahdelle 80 € (arvo 140 €)
  -säästä 43 %
 • 1 yön hotellimajoitus perjantai-sunnuntai välisenä aikana standard-huoneessa, aamiainen ja sisäänpääsy kylpylään kahdelle 90 € (arvo 150 €)
  -säästä 40 %
 • 1 yön hotellimajoitus sunnuntai-torstai välisenä aikana class-huoneessa (näköala järvelle), aamiainen ja sisäänpääsy kylpylään kahdelle hengelle 85 € (arvo 155 €)
  -säästä 45 %
 • 1 yön hotellimajoitus perjantai-sunnuntai välisenä aikana class-huoneessa (näköala järvelle), aamiainen ja sisäänpääsy kylpylään kahdelle hengelle 95 € (arvo 165 €)
  -säästä 42 %

Wellton Riga Hotel & Spa on vuonna 2015 avattu neljän tähden hotelli, joka sijaitsee Riian Vanhassakaupungissa, pääkaupungin historiallisessa keskustassa. Hotellissa on 174 modernia ja tilavaa huonetta, joista on hulppeat näkymät kaupungin yli. Vain muutaman askeleen päässä hotellista sijaitsevat kaupungin houkuttelevimmat turistinähtävyydet samoin kuin viihde- ja bisneskeskukset. Tutustu hotellihuoneisiin lisää täällä.

Hotellissa on myös Oasis-kylpylä, joka soveltuu täydelliseen rauhoittumiseen ja rentoutumiseen aivan Riian sydämessä. Kylpylästä löytyy muun muassa hierova allas, sauna, turkkilainen sauna ja vesihierontatuolit. Kylpylässä työskentelee kauneudenhoidon ammattilaisia, jotka auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivimman hoidon kylpylän laadukkaasta valikoimasta.

– Alle 3-vuotiaat lapset majoittuvat maksutta vanhempien huoneessa (sis. lisävuoteen ja aamiaisen)
– 3–7-vuotiaat lapset majoittuvat maksutta vanhempien huoneessa
– 7–15-vuotiaiden lasten majoituksesta veloitetaan 15 € lisämaksu per henkilö, joka sisältää lisävuoteen ja aamiaisen
– Yli 16-vuotiaiden nuorten majoituksesta veloitetaan 20 € lisämaksu per henkilö, joka sisältää lisävuoteen ja aamiaisen

HUOM! Pysäköintimahdollisuus Vanhassakaupungissa 15 € hintaan.

Spa-alueen käyttö:

-Tarjous sisältää spa-alueen käytön 1,5 tunnin ajan
-Kaikkien yli 12-vuotiaiden on esitettävä todistus koronarokotteista, sairastetusta taudista tai negatiivinen testitulos. Mikäli sinulla ei ole vaadittavia todistuksia voit varata spa-alueen yksityiseen käyttöön. Lisäksi kaikkien vierailijoiden on esitettävä voimassaoleva henkilöllisyystodistus.
-Hotelli ei suosittele spa-aluetta alle 3-vuotiaille lapsille. 3-12 -vuotiaat lapset voivat vierailla spa-alueella 12 € hintaan. Alle 12-vuotiaat lapset saavat vierailla spa-alueella 9-18 välisenä aikana.
-Lapset vierailevat spa-alueella yli 18-vuotiaan huoltaja vastuulla. Lasten on suositeltavaa käyttää kellukkeita tai pelastusliiviä, joita on mahdollista vuokrata hotellilta ilmaiseksi.

-Spa-alueen yksityinen varaus sisältää porealtaan, suolasaunan ja rentoutumisalueen käytön maksimissaan 5 henkilölle. Lisäksi varaus sisältää pyyhkeet ja vesipullot.

EHDOT

 • Hotellista uloskirjautuminen klo 13
 • Lahjakortti on voimassa 31.12.2021 asti
 • Varaus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa huone numerosta +371 66777862 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hotellissa

WELLTON RIVERSIDE SPA HOTEL

Wellton Riverside SPA Hotelista on kaupungin parhaat näkymät! Hotelli sijaitsee Riikan kauniissa ja historiallisessa keskustassa, Vanhassa Riikassa. Lisäksi hotellilta on upea näkymä kaupungin Daugava-joelle. Riikan historialliset nähtävyydet samoin kuin viihde- ja bisneskeskukset sijaitsevat aivan hotellin läheisyydessä. Hotellissa on 222 hyvin varusteltua huonetta, suuri kylpyläosasto, ravintola ja 132 hengen kokoustila. Kaikissa hotellihuoneissa ja yleisissä tiloissa on ilmainen Wi-Fi. Hotellin ravintolassa tarjoillaan joka aamu monipuolinen aamiaisbuffet.

DIILIÄ MYY

Wellton Riverside Spa Hotel
11. Novembra Krastmala
33, Rīga, LV-1050
Puh: +371 667 778 62
Y-tunnus: LV40103376919
www.mogotel.com/en/hotels/riverside-spa-hotel