Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 90 min kuumakivihieronta ja klassinen hieronta 46€ (arvo 90€)

Hemmottele itseäsi 90 minuutin kuumakivihieronnalla ja klassisella hieronnalla! Lämmin ja ihana kuumakivihieronta toteutetaan vedessä lämmitetyillä vulkaanisilla basalttikivillä. Kivien lämpö rentouttaa selkälihasten kireyttä, helpottaa yleistä jännittyneisyyttä, lievittää stressiä sekä parantaa kudosten aineenvaihduntaa. Hoidon aikana voidaan tarvittaessa keskittyä selän tiettyihin ongelmakohtiin tai vaihtoehtoisesti trigger-pisteiden käsittelyyn siihen tarkoitettujen kivien avulla.

Kuumakivihieronnassa käytettävät kivet ovat sileäpintaiset ja erimuotoiset. Niitä voidaan hyödyntää kahdella tavalla: sekä varsinaisessa hieronnassa, että asetelmina esimerkiksi selkärangan molemmin puolin, jolloin ne saavat olon tuntumaan miellyttävän lämpimältä.

Kuumakivihieronnan lisäksi voit valita puolivartalo- tai kokovartalohieronnan. Klassinen hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa kolme lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 046 551 3544 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

SALON LAVEENA

Salon Laveena sijaitsee Helsingin Ullanlinnassa Jääkärinkadulla. Kauneushoitola tarjoaa mm. klassista hierontaa ja kuumakivihierontaa sekä monipuolisia kauneudenhoitopalveluja, kuten jalka- ja käsihoitoja. Löydät Salon Laveenan myös Facebookista.

Aukioloajat:
ma-la sopimuksen mukaan

DIILIÄ MYY

Salon Laveena
Jääkärinkatu 3
00150 Helsinki
Puh: 046 551 3544
Y-tunnus: 2645838-6
www.laveenagroup.fi