Markkinapaikkadiili*

TARJOUS | Valinnainen thaimaalainen hieronta | -43 % | Helsinki, Lauttasaari

  • 60 min thaimaalainen hieronta 45 € (arvo 79 €)

Hemmottele itseäsi thaimaalaisella hieronnalla! Hong Wellness Spa:ssa palvellaan sinua yli 25 vuoden kokemuksella. Hieronta parantaa liikkuvuutta, helpottaa lihasjumeja ja auttaa ehkäisemään monia vaivoja. Voit valita seuraavien hierontojen väliltä: 60 min thaihieronta, jalkahieronta, selkä-hartiahieronta tai klassinen hieronta.

Hong Wellness Spa tarjoaa nyt upean mahdollisuuden valita mieleisesi hieronta seuraavista vaihtoehdoista:

60 min thaihieronta
Koe perinteinen thaimaalainen hieronta, joka yhdistää akupainantatekniikat ja syvät venytykset. Tämä hieronta edistää verenkiertoa, lievittää lihasjännitystä ja palauttaa kehosi energiatasapainon.

60 min jalkahieronta
Rentouta väsyneet jalkasi ja tunne olosi virkistyneeksi jalkahieronnan avulla. Tämä hoito keskittyy jalkateriin ja pohkeisiin, vapauttaen lihasjännitykset ja edistäen kokonaisvaltaista rentoutumista.

60 min selkä-hartiahieronta
Kärsitkö niska- ja hartiakivuista? Tämä hieronta keskittyy selän, niskan ja hartioiden alueisiin, lievittäen tehokkaasti lihasjännityksiä ja stressiä. Tunne, miten kehosi rentoutuu ja kivut hellittävät.

60 min klassinen hieronta
Klassinen hieronta on täydellinen valinta, jos kaipaat kokonaisvaltaista rentoutusta ja lihasjännitysten lievitystä. Tämä hoito parantaa verenkiertoa, edistää lihasten rentoutumista ja tuo yleistä hyvinvointia.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika vaihtoehdoista haluamaasi palveluun (normaalihinta 79 €) varausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

HONG WELLNESS SPA

Hong Wellness Spa tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea autenttinen thaimaalainen hieronta idyllisessä Lauttasaaressa, vain lyhyen matkan päässä Helsingin keskustasta. Ammattitaitoinen henkilökunta haluaa tarjota kaikille asiakkaille erinomaisen aidon thaimaalaisen hierontakokemuksen. Anna itsellesi hetki hengähdystaukoa arjen kiireistä ja tule nauttimaan aidosta thaimaalaisesta hieronnasta Hong Wellness Spa -hoitolaan.

DIILIÄ MYY

Hong Wellness Spa
Lauttasaarentie 16
00200 Helsinki
Puh: 045 253 8229
Y-tunnus: 3369990-3
Yrityksen sivut

Katso kaikki Hyvinvointi-kategorian diilit

Offerillan markkinapaikkadiilit tarjoavat valikoiduille yhteistyökumppaneillemme tavan lisätä tarjouksia omalle mainospaikalleen Offerillan sivuilla. Markkinapaikkadiilit mahdollistavat kuluttajille entistäkin laajemman tarjonnan erilaisia tarjouksia Offerillan sivuilla.
Koska kyseessä on yritysten hallinnoima mainospaikka, on markkinapaikkadiilit suljettu pois kaikista alennuskampanjoista.

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.