Markkinapaikkadiili*

TARJOUS | HUH Helsinki – 3x 45min klassinen- tai urheiluhieronta tai 2x osteopatia

  • 3 x 45 min klassinen- tai urheiluhieronta 125 € (arvo 165 €)
    – Säästä 24 %
  • 2 x osteopatiahoito 130 € (arvo 160 €)
    – Säästä 19 %

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää erikoistarjous klassiseen hierontaan, urheiluhierontaan tai osteopatiaan! HUH Helsinki tarjoaa klassisen hieronnan, urheiluhieronnan tai osteopatia hoidon huokeaan hintaan.

Haluatpa sitten lievittää lihaskireyksiä, rentoutua stressaavan päivän jälkeen tai palautua urheilusuorituksesta, meillä on juuri sinulle sopiva hierontahoito. Klassinen hieronta on täydellinen valinta, jos etsit rentouttavaa ja kokonaisvaltaista hoitoa. Hieronta parantaa verenkiertoa, vähentää lihasjännityksiä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Urheiluhieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka muun muassa tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa iästä riippumatta. Urheiluhieronta rentouttaa jännittynyttä lihasta, palauttaa kovasta harjoittelusta ja sillä on positiivisia vaikutuksia stressiin. Hierontatarjouksen pääset hyödyntämään tästä

Osteopatia on kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka keskittyy kehon rakenteiden ja toimintojen tasapainottamiseen. Kokenut osteopaatti käyttää erilaisia tekniikoita vapauttamaan kehon jännityksiä, parantamaan verenkiertoa ja edistämään luonnollista paranemisprosessia. Ostepatiaan kuuluu ensikäynti 60 min ja seuraava käynti on 45 min. Osteopatiatarjouksen pääset hyödyntämään tästä

Osteopatia voi auttaa muun muassa seuraavissa vaivoissa:

  • Selkä- ja niskakivut
  • Päänsäryt ja migreenit
  • Nivelten jäykkyys ja kivut
  • Urheiluvammat
  • Stressin aiheuttamat kehon jännitykset

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  1. Hierontatarjouksen pääset hyödyntämään tästä ja osteopatiatarjouksen pääset hyödyntämään tästä
  2. Lisää palvelu ostoskoriin ja suorita ostos HUH Helsingin sivuilla

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 30.9.2024 asti
  • Käytettävissä Itäkeskuksen toimipisteessä

HUH HELSINKI

HUH Helsinki tarjoaa ammattitaitoista hierontaa, fysioterapiaa, osteopatiaa ja valmennuspalveluista Helsingissä. Yrityksen palvelut perustuvat tutkittuun tietoon ja ammattilaiset panostavat yksilölliseen palveluun sillä jokainen asiakas on erilainen.

DIILIÄ MYY

HUH Helsinki
Itäkatu 7
00930 Helsinki
Y-tunnus:2419703-9

Katso muita Hyvinvointi-kategorian diilejä

Offerillan markkinapaikkadiilit tarjoavat valikoiduille yhteistyökumppaneillemme tavan lisätä tarjouksia omalle mainospaikalleen Offerillan sivuilla. Markkinapaikkadiilit mahdollistavat kuluttajille entistäkin laajemman tarjonnan erilaisia tarjouksia Offerillan sivuilla.
Koska kyseessä on yritysten hallinnoima mainospaikka, on markkinapaikkadiilit suljettu pois kaikista alennuskampanjoista.