Markkinapaikkadiili*

TARJOUS | Kuntosali ja ryhmäliikuntatreenit 1 kk | Oulu & Kempele

  • Kuntosali ja ryhmäliikuntatreenit 1 kk 15 € (arvo 54 €)

Treenaa kuukausi Easymovella edullisesti! Saat nyt 1 kk kuntosalikortin Easymove Oulu Linnanmaan tai Kempeleen kuntosalille vain 15 € hintaan. Moderneilla saleilla voit todella nauttia treenaamisesta hyvässä ilmapiirissä ja laadukkaissa puitteissa. Kuntosaleilta löydät niin toiminnallisen alueen, kattavan valikoiman kuntosalilaitteita sekä innostavat ryhmäliikuntatunnit. Easymovelle tervetulleita ovat niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin raudan nostajat ja jokaiselle löytyy varmasti mieleinen tapa liikkua. Jäsenyys sisältää kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit sekä etä- ja virtuaalituntien käytön.

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa ja lunastettava 30.9.2024 mennessä
  • Ensimmäisen kuukauden jälkeen jäsenyys jatkuu normaaliin jäsenyyshintaan; 39 €/kk, 1 kuukauden irtisanomisajalla.
  • Vain uusiin jäsenyyksiin
  • Tätä tarjousta et voi hyödyntää muihin tarjouksiin tai etuihin

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena.
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä vastaanoton aukioloaikoina.

EASYMOVE

Easymove tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluita ​​​​​kuntosaleillaan Kempeleessä ja Oulun Linnanmaalla. Easymoven liikuntapalvelut sekä omatoimiseen että ohjattuun harjoitteluun liikuttavat sinua monipuolisesti ja tehokkaasti. Kuntosaleilta löydät niin toiminnallisen alueen, kattavan valikoiman kuntosalilaitteita sekä innostavat ryhmäliikuntatunnit.

DIILIÄ MYY

Easymove
Y-tunnus: 2753061-8

Yrityksen sivut

Katso kaikki liikuntadiilit

TOIMIPISTEET

Easymove
Pekurintie 2
90450 Kempele

Easymove
Tutkijantie 8
90590 Oulu

Offerillan markkinapaikkadiilit tarjoavat valikoiduille yhteistyökumppaneillemme tavan lisätä tarjouksia omalle mainospaikalleen Offerillan sivuilla. Markkinapaikkadiilit mahdollistavat kuluttajille entistäkin laajemman tarjonnan erilaisia tarjouksia Offerillan sivuilla.
Koska kyseessä on yritysten hallinnoima mainospaikka, on markkinapaikkadiilit suljettu pois kaikista alennuskampanjoista.

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.