Markkinapaikkadiili*

TARJOUS | Ripsien pidennykset tai lash lift | Espoo, Kirkkojärvi

  • Lash lift lipsien tyvikohotus 30 € (arvo 70 €)
    – Säästä 62 %
  • Lash lift ripsien tyvikohototus ja kulmien laminointi 49 € (arvo 110 €)
    –Säästä 55 %
  • Klassiset ripsienpidennykset 35 € (arvo 90 €)
    – Säästä 61 %
  • Volyymi ripsienpidennykset 45 € (arvo 105 €)
    – Säästä 57 %

 

Sason Beauty hemmottelee sinua edullisilla ripsitarjouksilla! Hemmottele itseäsi ja nappaa upea ripsitarjous, joka tuo silmiisi uutta hehkua ja näyttävyyttä! Valitse monipuolisesta valikoimastamme juuri sinulle sopiva hoito.

Lash lift lipsien tyvikohotus

Lash lift -ripsien tyvikohotus on täydellinen valinta sinulle, joka haluat luonnollisen kauniit, kohotetut ripset ilman pidennyksiä. Tämä hoito taivuttaa omat ripsesi näyttäviksi ja avoimiksi, tuoden katseeseen uutta eloisuutta ja pidentäen ripset optisesti. Lopputulos on kestävä ja ripsiväri levittyy upeasti ripsien kohotuksen ansiosta.

Lash lift ripsien tyvikohototus ja kulmien laminointi

Jos haluat täydellisen huolitellun ilmeen, yhdistä lash lift -ripsien tyvikohotus ja kulmien laminointi. Kulmien laminointi tuo kauniin muodon ja ryhtiä kulmakarvoihin, tehden niistä täyteläisemmät ja siistit. Yhdessä nämä hoidot antavat harmonisen ja huolitellun lookin, joka kestää pitkään.

Klassiset ripsienpidennykset

Mikäli etsit kestävää ja näyttävää ratkaisua, valitse klassiset ripsienpidennykset, jotka luovat luonnollisen ja elegantin lopputuloksen. Pidennykset tuovat ripsiisi pituutta ja tuuheutta, ja ne on suunniteltu näyttämään huolitelluilta mutta kuitenkin luonnollisilta.

Volyymi ripsienpidennykset

Jos haluat tuoda lisää volyymia ja näyttävyyttä, valitse volyymiripsien pidennykset. Tämä hoito luo tuuheat ja runsaat ripset, jotka tekevät katseestasi intensiivisen ja lumoavan.

 

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Vain uudet ripset, ei voi käyttää vanhojen huoltoon
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • 1 lahjakortti per henkilö

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika puhelimitse verkossa ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

SASON BEAUTY

Kauneushoitola Sason Beauty Espoon Kirkkojärvellä tarjoaa rauhallisia, laadukkaita ja moderneja kauneudenhoitopalveluja. Kauneushoitolan palveluvalikoimaan kuuluu erilaiset ripsienpidennykset ja jalkahoidot.

DIILIÄ MYY

Sason Beauty
Kotikyläntie 4
02770 Espoo
Y-tunnus: 3234917-8
Yrityksen sivut

Katso kaikki Kauneus-kategorian diilit

Offerillan markkinapaikkadiilit tarjoavat valikoiduille yhteistyökumppaneillemme tavan lisätä tarjouksia omalle mainospaikalleen Offerillan sivuilla. Markkinapaikkadiilit mahdollistavat kuluttajille entistäkin laajemman tarjonnan erilaisia tarjouksia Offerillan sivuilla.
Koska kyseessä on yritysten hallinnoima mainospaikka, on markkinapaikkadiilit suljettu pois kaikista alennuskampanjoista.

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.