TARJOUS | Saimaanranta Resort by Anttolanhovi – 2–3 vrk majoitus upeissa huviloissa | Mikkeli

  • 2 vrk majoitus 2 makuuhuoneen rinnehuvilassa 495 € (arvo 718 €)
    – säästä 31 %
  • 3 vrk majoitus 2 makuuhuoneen rinnehuvilassa 595 € (arvo 1077 €)
    – säästä 45 %
  • 2 vrk majoitus 3 makuuhuoneen rinnehuvilassa 635 € ( arvo 918 €)
    – säästä 31 %
  • 3 vrk majoitus 3 makuuhuoneen rinnehuvilassa 895 € (arvo 1377 €)
    – säästä 35 %
  • 2 vrk majoitus 3 makuuhuoneen rantahuvilassa 845 € (arvo 1300 €)
    – säästä 35 %
  • 3 vrk majoitus 3 makuuhuoneen rantahuvilassa 1195 € (arvo 1950 €)
    – säästä 39 %

Rentouttava loma luonnon keskellä modernissa huvilassa? Saimaanranta Resort by Anttolanhovi tarjoaa nyt 2–3 vuorokauden lomat huikeissa huviloissaan jopa 45 % alennuksella!

Valittavissasi on rinnehuvila tai rantahuvila. Maisemaan sulautuvassa rinnehuvilassa nautit modernin huvilan varustelutasosta, omasta rauhasta ja upeista Saimaa-näköaloista. Kaksikerroksiset puurakenteiset huvilat on suunnitellut arkkitehti Timo Leiviskä, ja ne sijaitsevat vain 70 metrin päässä rantaviivasta. 2 makuuhuoneen mökkeihin mahtuu majoittumaan 4 henkilöä ja 3 makuuhuoneen mökkeihin mahtuu majoittumaan 6 henkilöä.

Ylellisessä Rantahuvilassa yövyt omassa rauhassa ja nautit vivahteikkaasta järviluonnosta omalla, Saimaalle kurkottavalla laiturilla. Arkkitehti Emma Johanssonin suunnittelemissa, ekopuusta ja luonnonmateriaaleista rakennetuissa huviloissa luonto on erottamaton osa arkitehtuuria. Sisätiloiltaan Rantahuvilat ovat avaria ja valoisia. Jokaisessa huvilassa on oma sauna, täysin varustettu keittiö ja tunnelmaa luova takka. Rauhallisella sisäpihalla ja aurinkopatiolla järvimaisemasta voi nauttia ympäri vuoden. Jokaisessa villassa on lisäksi ainutlaatuinen kokonaisuus suomalaisten taiteilijoiden taideteoksia.

Kaikki majoituspaketit sisältävät maksuttoman internet-yhteyden ja kuntosalin sekä sauna- ja allasosaston käytön Anttolanhovin hotellissa. Huviloissa majoittuville tarjolla maksutta myös erilaisia harrastevälineitä vuodenaikojen mukaan, kuten kävelysauvoja, lumikenkiä, pulkkia, potkukelkkoja, polkupyöriä sekä erilaisia pihapelejä. Lisämaksusta on saatavilla päiväpetaus, kuohuviinitervehdys, syntymäpäiväkakku, illalliskattaus huvilassa, aamiaistoimitus sekä kokousvälineet. Sinulla on myös mahdollisuus varata ennakkoon aamiainen viereiseen Hotelli Anttolanhovin 10 €/henkilö/aamiainen.

Hotelli Anttolanhovissa järjestetään paljon tapahtumia, mm. 8.-9.11.2024 Finnhits 50 -kiertue pysähtyy Anttolanhovissa. Tutustu tapahtumakalenteriin tarkemmin täältä.

Finnhits 50 -kiertue Anttolanhovissa

Saimaanranta Resort majoitus

Kuvat: Saimaanranta Resort by Anttolanhovi

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 15.12.2024 asti
  • Varaukset saatavuustilanteen mukaan
  • Tarjous koskee vain Saimaanranta Resortin kautta tehtyjä varauksia
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Tee varaus puhelimitse numerosta 044 430 1100 tai sähköpostitse [email protected] ja ilmoita Offerilla-lahjakorttisi koodi varauksen yhteydessä
  • Jos haluat varata aamiaisen, mainitse siitä varauksen yhteydessä ja ilmoita henkilömäärä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

SAIMAANRANTA RESORT BY ANTTOLANHOVI

Luonnonkauniilla paikalla Saimaan rannalla Etelä-Savossa sijaitseva Saimaanranta Resort by Anttolanhovi tarjoaa upeat puitteet luonnon rauhassa rentoutumiseen ja lomailuun. Upeissa huviloissa pääset lähelle luontoa ja voit tuntea kehon ja mielen rentoutumisen. Tarjolla on mitä loistavimmat puitteet ulkoiluun ja erilaisiin aktiviteetteihin luonnossa. Kaikki huvilat ovat korkeatasoisia ja tarkasti suunniteltuja. Löydät Saimaanranta Resort By Anttolanhovin myös Instagramista sekä Facebookista.

DIILIÄ MYY

Saimaanranta Resort By Anttolanhovi
Hovintie 224
52100 Mikkeli
Puh: 044 430 1100
Y-tunnus: 3277364-9
Yrityksen sivut

Katso myös muita matkailutarjouksia

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.