TARJOUS | Hampaiden valkaisu sis. yksilölliset muotit kotivalkaisuun | Tallinna

  • Hampaiden valkaisu sis. yksilölliset muotit kotivalkaisuun 199 € (arvo 290 €)
    – Säästä 31 %
  • Hampaiden valkaisu sis. yksilölliset muotit kotivalkaisuun sekä konsultaatio clear aligners/Invisalign oikomishoitoa varten 269 € (arvo 370 €)
    – Säästä 27 %

Hanki säteilevä hymy edullisesti! Hampaiden valkaisu on tehokas tapa kirkastaa hymyä ja poistaa ajan myötä kertyneitä värjäytymiä. Perfect Smile tarjoaa hampaiden valkaisun nyt 31 % alennuksella. Hampaiden valkaisu sisältää yksilöllisesti suunnitellut muotit, jotka tekevät kotivalkaisusta tehokasta ja turvallista.

Oletko haaveillut oikomishoidosta? Nyt sinulla on mahdollisuus säästää 27 %, kun valitset hampaiden valkaisun kotivalkaisumuoteilla ja saat samalla konsultoinnin clear aligners/Invisalign-oikomishoitoa varten.

Klinikkakäynnin yhteydessä sinulta otetaan joko jäljennös tai skannaus hampaistasi, jonka perusteella tilataan kaksi yksilöllisesti muotoiltua valkaisumuottia, jotka sopivat täydellisesti hampaisiisi. Muutaman viikon kuluttua voit noutaa valkaisumuotit ja valkaisugeelin klinikalta, tai vaihtoehtoisesti pyytää niiden postituksen (postituskulut maksetaan klinikalla). Muotit ovat uudelleenkäytettäviä, joten voit tulevaisuudessa tilata vain lisää valkaisugeeliä, jonka hinta Perfect Smile -klinikalla on yleensä 30 % täydestä valkaisupaketin hinnasta. Voit myös varata ajan hampaiden puhdistukseen klinikalla, mikä on suositeltavaa ennen valkaisun aloittamista (maksu suoraan klinikalle).

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika sähköpostilla [email protected] tai Perfect Smile Clinicin yhteydenottolomakkeen kautta ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hammasklinikalla

PERFECT SMILE

Perfect Smile tarjoaa kattavan valikoiman hammashoitoja, jotka keskittyvät kauniin ja terveen hymyn saavuttamiseen. Klinikan palveluihin kuuluvat muun muassa Invisalign-oikomishoito, hampaanvalkaisu, implantit, ja kruunut, jotka toteutetaan nykyaikaisilla ja tehokkailla menetelmillä.

DIILIÄ MYY

Perfect Smile
Ahtri 12
Tallinn, Estonia
Y-tunnus: 16371922
Yrityksen sivut

Katso kaikki Hyvinvointi-kategorian diilit

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.