Lainapalvelun tietosuojaseloste

Offerillan asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskeva lisäys lainapalvelun käyttäjille.

Tietojenkäsittely pähkinänkuoressa

Keräämme henkilötietojasi, kun asioit Offerilla.com –verkkopalvelussamme. Tietosi tallennetaan esimerkiksi silloin kun teet lainahakemusta tai täytät muuta verkkolomakettamme, tilaat uutiskirjeen, osallistut markkinointikampanjaan tai kyselytutkimukseen, tai olet yhteydessä asiakaspalveluumme. Käsittelemämme tiedot ovat sellaisia, joita annat lainahakemuksen tai muun verkkolomakkeen, taikka esimerkiksi uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä, tai joita olemme hankkineet markkinointitarkoituksia varten yhteistyökumppaneiltamme.

Tämä tietosuojaseloste käsittää kohdistetusti lainapalvelun tietosuojaselostelisäykset, joita ei ole erikseen käsitelty Offerillan emoyhtiön tietosuojaselosteessa. Kaleva Median tietosuojaselosteen pääset lukemaan kokonaisuudessaan täältä.

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Käsittelemme sinusta perustietojen (nimi, yhteystiedot, ikä, sukupuoli, kieli) lisäksi asiakkuuteen liittyviä tietoja, kuten

  • asiakkuuden alkamispäivämäärä
  • tieto tehdystä lainahakemuksesta
  • suostumuksellasi tieto siitä, hyväksyttiinkö yhteistyökumppanin Oy Salus Group Ab:n palvelun kautta tehty luottohakemus ja tieto hakemuksen laadusta

Lainapalvelulle välittämiäsi tietoja ei yksilöidä käyttöömme.

Kenelle luovutamme henkilötietojasi?

Voimme luovuttaa sähköpostiosoitteesi yhteistyökumppanillemme Oy Salus Group Ab:lle sen selvittämiseksi, ottavatko he vastaan lainahakemuksesi.

Mistä saamme henkilötietosi?

Keräämme henkilötietojasi ensisijaisesti asioidessasi Offerilla.com verkkosivuilla. Henkilötietoja kerätään muun muassa täyttämiesi internetlomakkeiden ja muiden käyttämiesi sähköisten palveluiden kautta. Tietojasi voidaan kerätä myös osallistuessasi järjestämiimme markkinointikampanjoihin.

Saamme Oy Salus Group Ab:lta tiedot lainahakemuksen täyttäneiden keskimääräisestä iästä, asuinpaikasta ja sukupuolijakaumasta. Hakijoiden suostumuksella saamme myös tietoja lainahakemusten hyväksynnästä ja laadusta numeerisessa muodossa.

Näiden lisäysten ohella lainapalvelua koskee Kaleva Median tietosuojaselosteeseen merkityt säädökset. Tietosuoja turvaa yksityisyyttäsi. Haluamme, että ymmärrät, mitä tietoja sinusta käsitellään, miten niitä käsitellään ja miten hyödyt tietojesi antamisesta käyttöömme.