TARJOUS

 • Yö yhdelle sis Zen spa ja aamupala, arkisin 88 € (arvo 145 €)
  – säästä 39 %
 • 2 yötä yhdelle sis Zen spa ja aamupala, arkisin 159 € (arvo 270 €)
  – säästä 41 %
 • Yö yhdelle sis Zen spa ja aamupala, viikonloppu 108 € (arvo 145 €)
  – säästä 26 %
 • 2 yötä yhdelle sis Zen spa ja aamupala, viikonloppu 195 € (arvo 270 €)
  – säästä 28 %
 • Yö kahdelle sis Zen spa ja aamupala, arkisin 108 € (arvo 150 €)
  – säästä 28 %
 • 2 yötä kahdelle sis Zen spa ja aamupala, arkisin 189 € (arvo 280 €)
  – säästä 33 %
 • Yö kahdelle sis Zen spa ja aamupala, viikonloppu 128 € (arvo 165 €)
  – säästä 22 %
 • 2 yötä kahdelle sis Zen spa ja aamupala, viikonloppu 235 € (arvo 310 €)
  – säästä 24 %

Tervetuloa Hotel Aateliin Vuokatinvaaran juurelle!

Hotelli sijaitsee Vuokatin kauniiden vaellusreittien ja monipuolisten aktiviteettien äärellä. Huoneiden isoilta, lasitetuilta parvekkeilta voit ihailla upeita metsä- ja järvimaisemia. Aatelin viihtyisässä ravintola Ainoassa tarjoillaan paikallisia herkkuja eri satokaudet huomioiden. Keittiön sydän ovat Aatelin juuret, eli Kainuun ruokaperinne. Raaka-aineet valitaan huolellisesti – puhtaat metsämarjat, sienet ja villiyrtit maistuvat annoksissa. Niihin yhdistetään fuusiokeittiölle ominaiseen tapaan kansainvälisiä makuja kuten Aasiasta tutut chili, korianteri ja kookos. Tästä kaikesta on idyllinen syksyinen päivä rakennettu!

Aatelissa on panostettu laadukkaisiin kotimaisiin sänkyihin, jotka ovatkin keränneet paljon kiitosta asiakkailta, jotka ovat nukkuneet yönsä makoisasti aktiivisten lomapäivien välissä. Sopivaa balanssia loman aktiviteettien ja konkreettisen rentoutumisen välillä ylläpitää erinomaisten sänkyjen lisäksi Vuokatin Aatelin ikioma tunnelmallinen Zen Spa-pienkylpylä, jonka yksityisessä lämmössä päivän rasitukset sulautuvat pois kuin itsestään. Mikäli taas haluat nauttia lämmöstä/löylyistä ja tunnelmasta läpi loman, voit valita itsellesi ja seurueellesi myös sviitin, jonka saunassa voit rentoutua juuri silloin kun haluat.

Kaikkien huoneiden sisustus on suunniteltu seesteisyyttä havitellen, johon huoneista löytyvät uniikit taideteokset kuitenkin tuovat eloa. Hotel Aatelissa voit nauttia joko viihtyisässä kahden hengen 22 neliömetrin kokoisessa luksushuoneessa, jonka yhteydestä löytyy myös lasitettu terassi. Huoneessa on valintasi mukaisesti parivuode tai erilliset vuoteet, sekä lisävuode. Tyypillisten lisätarvikkeiden lisäksi huoneista löytyy myös 49 tuuman taulu-tv, jonka rentoon katseluun päivä on hyvä lopettaa. Tilavammasta saunallisesta sviitistä taas löytyy 30 neliömetriä, sekä tunnelmallinen lasitettu terassi. Sviitin viimeistelee ikiomassa käytössäsi oleva sauna, sisustuksen lämpimät värisävyt ja pinnoissa käytetty puu, jotka yhdessä yksityiskohtaisesti mietittyjen valaistusratkaisujen kanssa luovat huoneeseen miellyttävän tunnelman.

Hinta on voimassa valitulle henkilömäärälle sisältäen aamupalan ja yhden käyntikerran Zen spahan. Fiilistele Zen spata jo etukäteen tämän Youtube-videon avulla!

Mahdolliset lisämajoittujat maksetaan paikan päällä. Korotus sviittiin 50 €/yö. Korotus saatavilla saatavuuden mukaan.

Kuva: Hotel Aateli saunallinen sviitti

Kuva: Hotel Aateli kahden hengen huone

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa ja majoitus oltava käytettynä kokonaisuudessaan 13.11.2022 mennessä (ei käytettävissä 10.-30.10.2022 välisenä aikana)
 • Arkisin majoitus sijoittuu ma-to välille ja viikonloppumajoitukset ovat pe-su välillä
 • Varaus tehtävä etukäteen
 • Muutokset ja peruutukset 7 vrk ennen majoitusta
 • Voit ostaa useamman lahjakortin ja käyttää ne samalla käynnillä

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Hotellivaraukset vähintään 30 pvä ennen varauksen alkua etukäteen verkossa. Valitse ”laskutus” ja lisätieto kohtaan kirjoitetaan lahjakortin numero. Online varaus käsitellään viimeistään seuraavana arkipäivänä, jolloin asiakas saa myös vahvistuksen varauksestaan päivitetyillä hinnoilla sähköpostiinsa. Kun varauksen alkuun on vähemmän kuin 30 päivää, teethän varauksen suoraan Hotel Aateliin puhelimitse tai sähköpostilla
 • Näytä Offerilla lahjakortti paikan päällä hotellissa

HOTEL AATELI

Vuokatin upea rinnehotelli Hotel Aateli avattiin loppuvuonna 2017 ihanteelliseen sijaintiin – talvisin pääset pihasta Vuokatinrinteille ja takaisin pihaan voi lasketella suoraan rinteestä. Jopa 150 kilometrin mittainen Vuokatin latuverkosto on vain muutaman askeleen päässä, ja kesäisin taas Vuokatinvaaran upeat vaellusmaastot avautuvat heti ovelta. Kauniista luonnon ympäröimästä miljööstä nauttiessasi monipuolisen tekemisen ja kokemisen ohella nautit Hotel Aatelin 15 premium-tason huoneesta, joista kolme ovat saunallisia sviittejä.

Hotellinravintola Ainoassa pääset nauttimaan ravintolan ja baarin palveluista, sekä after ski -meiningistä ensilumista lähtien. Hotellista löytyy myös Zen Spa -osasto, jonka lämmössä ja miellyttävässä tunnelmassa on mukava rentoutua aktiivisen päivän jälkeen. Hotel Aateli toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi rentoutumaan idylliseen ympäristöön korkeatasoisen Aatelin huolehtiessa viihtyvyydestäsi!

Tutustu Vuokatin Aateliin lisää myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Vuokatin Aateli
Ilkanmäentie 2
88610 Vuokatti
Y-tunnus: 1543495-2
Yrityksen sivut

Kurkkaa myös muut matkailudiilimme!