TARJOUS

 • 3 vrk majoitus Linna huoneistossa 4 henkilölle (arkisin) 319 €
  – säästä 36 %
 • 3 vrk majoitus Linna huoneistossa 4 henkilölle (viikonloppu) 379 €
  – säästä 36 %
 • 3 vrk majoitus Linna huoneistossa 6 henkilölle (arkisin) 359 €
  – säästä 35 %
 • 3 vrk majoitus Linna huoneistossa 6 henkilölle (viikonloppu) 479 €
  – säästä 31 %

Tervetuloa Aateliin Vuokatinvaaran juurelle!

Huoneistot sijaitsevat Vuokatin kauniiden vaellusreittien ja monipuolisten aktiviteettien äärellä. Upeiden huoneistojen isoilta, lasitetuilta parvekkeilta tai avarista ikkunoista voi ihailla metsä- ja järvimaisemia. Aatelin viihtyisässä ravintola Ainoassa taas tarjoillaan paikallisia herkkuja eri satokaudet huomioon ottaen. Raaka-aineet valitaan huolellisesti – tuoreiden metsämarjojen, sienien ja villiyrttien puhtaus todella maistuu annoksissa. Tästä kaikesta on idyllisen syksyinen lomapäivä rakennettu!

Vuokatin Aatelista löydät yhteensä22 tasokasta lomamökkiä ja -huoneistoa, joista kuusi ”Linna” nimistä huoneistoa sijaitsevat Vuokatin parhailla paikoilla. Kaksi lomahuoneistoista palvelee täydellisesti neljän lomailijan porukkaa, kun neljä muuta majoittavat jopa kuuden hengen seurueen. Aatelissa on panostettu laadukkaisiin kotimaisiin sänkyihin, jotka ovatkin keränneet paljon kiitosta asiakkailta, jotka ovat nukkuneet yönsä makoisasti aktiivisten lomapäivien välissä. Jokaista lomahuoneistoa lämmittää myös varaava takka ja sauna, sekä ylellinen poreallas, joka tarjoaa täydellisen kylpynautinnon.

Majoitus on kolmen vuorokauden pituinen. Liinavaatteet 4-6 hengelle sisältyvät hintaan (lakanat pedattuna, kylpypyyhe, käsipyyhe ja laudeliina). Huolella siistittyihin kohteisiin on aina mukava tulla ja voit nauttia vierailustasi rennosti vailla huolta lähtöpäivän loppusiivouksesta.

Arkisin majoitus sijoittuu ma-to välille ja viikonloppumajoitukset ovat joko to-su tai pe-ma välillä.

Kuvat: Vuokatin Aateli

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa ja majoitus oltava käytettynä kokonaisuudessaan 13.11.2022 mennessä (ei käytettävissä 10-30.10.2022 välisenä aikana)
 • Varaus tehtävä etukäteen
 • Sisältää liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen, ei sisällä aamupaloja
 • Vuokatin Aatelin Linna-huoneistojen muutokset ja peruutukset 21 vrk ennen majoitusta
 • Voit ostaa useamman lahjakortin ja käyttää ne samalla käynnillä

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Hotellivaraukset vähintään 30 pv ennen varauksen alkua etukäteen verkossa. Valitse ”laskutus” ja lisätieto kohtaan kirjoitetaan lahjakortin numero. Online varaus käsitellään viimeistään seuraavana arkipäivänä, jolloin asiakas saa myös vahvistuksen varauksestaan päivitetyillä hinnoilla sähköpostiinsa. Kun varauksen alkuun vähemmän kuin 30 päivää, teethän varauksen suoraan Hotel Aateliin puhelimitse tai sähköpostilla
 • Näytä Offerilla lahjakortti paikan päällä hotellissa

HOTEL AATELI

Vuokatin upea rinnehotelli Hotel Aateli avattiin loppuvuonna 2017 ihanteelliseen sijaintiin – talvisin pääset pihasta Vuokatinrinteille ja takaisin pihaan voi lasketella suoraan rinteestä. Jopa 150 kilometrin mittainen Vuokatin latuverkosto on vain muutaman askeleen päässä, ja kesäisin taas Vuokatinvaaran upeat vaellusmaastot avautuvat heti ovelta. Kauniista luonnon ympäröimästä miljööstä nauttiessasi monipuolisen tekemisen ja kokemisen ohella nautit Hotel Aatelin 15 premium-tason huoneesta, joista kolme ovat saunallisia sviittejä.

Hotellin ravintola Ainoassa pääset nauttimaan ravintolan ja baarin palveluista, sekä after ski -meiningistä ensilumista lähtien. Hotellista löytyy myös Zen Spa -osasto, jonka lämmössä ja miellyttävässä tunnelmassa on mukava rentoutua aktiivisen päivän jälkeen. Hotel Aateli toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi rentoutumaan idylliseen ympäristöön korkeatasoisen Aatelin huolehtiessa viihtyvyydestäsi!

Tutustu Vuokatin Aateliin lisää myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Vuokatin Aateli
Ilkanmäentie 2
88610 Vuokatti
Y-tunnus: 1543495-2
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin matkailutarjouksiin!