TARJOUS | Äänimaljarentoutus parihoito | Pikku Huopalahti

  • Äänimaljarentoutus parihoito 40 € (arvo 80 €)

Äänimaljarentoutuksen avulla rentoudut kokonaisvaltaisesti ja kehosi rauhoittuu! Äänimaljarentoutus on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Hoito syvärentouttaa hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Äänimaljarentoutus sopii kaikille ja moneen tarkoitukseen. Hoito rauhoittaa, edistää kontaktia sisäiseen ääneesi, vähentää stressiä, edesauttaa nukahtamista ja helpottaa ahdistusta sekä jännitteitä kehossa. Hoidon teho perustuu äänivärähtelyihin, jotka saavat triljoona solua värähtelemään.

Parihoidossa yhdistellään yksilöhoitoa ja sointukylpyä. Parihoitona tehtävässä rentoutushoidossa hoidettavat lepäävät joogamatoilla ja maljoja soitetaan vuoroin toisen keholla ja lattialla. Hoito lisää läheisyyden tunnetta ja sopii erinomaisesti esimerkiksi ystävyksille tai perheille. Hoito on erinomainen lahjaidea vaikkapa pariskunnalle tai vanhemmille.

äänimaljahoito

Äänimaljat

äänimaljahoito

Kuvat: Poutapilven sointu

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 2 kk ostopäivästä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena.
  • Varaa aika verkossa ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

POUTAPILVEN SOINTU

Poutapilven sointu -voimautumiskeidas toivottaa sinut tervetulleeksi! Poutapilven soinnussa ALH enkelihoitaja, regressiohoitaja ja äänimaljahoitaja Eija-Liisa Immonen huolehtii hyvinvoinnistasi kuunnellen ja arvostaen. Hoitojen avulla voit selkiyttää elämäntilannettasi, saada apua ja tukea vaikeisiin päätöksiin sekä päästää irti menneestä ja luoda pohjaa unelmaelämällesi. Löytäkää yhdessä ammattilaisen kanssa uusi suunta ja paras tapa parantaa elämänlaatuasi!

DIILIÄ MYY

Poutapilven Sointu
Korppaanmäentie 17 Cl 6
00300 Helsinki
Y-tunnus: 1472503-7
Yrityksen sivut

Katso kaikki Hyvinvointi-kategorian diilit