Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • Kiinalainen kuppaus 25 € (arvo 38 €)
  – säästä 34 %
 • Kiinalainen tuina-hierontaterpaia 25 € (arvo 38 €)
  – säästä 34 %
 • Kiinalainen kuppaus ja tuina-hierontaterapia 35 € (arvo 68 €)
  – säästä 49 %

Helpotusta erinäisiin vaivoihin perinteisen kiinalaisen lääketieteen metodeilla! Helsingin Katajanokalla asiakkaita vastaanottava Akupunktio Kuntoutus Dongfang tarjoaa nyt 30 min kiinalaisen kuppauksen tai tuina-hierontaterapian alennettuun hintaan. Tarjous sisältää myös edellä mainittujen menetelmien yhdistelmähoidon, jonka kesto on 60 min. Katso alta, mitä hoidot sisältävät!

Kiinalainen kuppaus
Kiinalaisessa kuppauksessa kuppauskupit asetellaan akupisteiden mukaisesti, jonka jälkeen kuppauskuppiin luodaan alipaine liekin avulla. Alipaine aktivoi verenkiertoa ja imunesteiden virtausta, jolloin tukokset kehon meridiaaneissa avautuvat. Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä kuppausta hyödynnetään etenkin hengitystieongelmiin, lihaskipuihin ja ihosairauksiin sekä paikallisesti verenkierron aktivointiin.

Tuina-hierontaterapia
Tuina-hierontaterapian tavoitteena on palauttaa kehon energiatasapaino hellävaraisella akupistehieronnalla, nikama- ja nivelkäsittelyillä sekä vääntöliikkeillä. Liikkeiden avulla edistetään kokonaisvaltaisesti hyvinvointia kun meridiaanitukokset aukeavat, verenkierto aktivoituu ja sisäelintoiminnot tasataan. Menetelmä sopii mm. tuki- ja liikuntaelinvaivojen, ruoansulatusongelmien sekä hormonaalisten vaivojen hoitoon. Tuina-hierontaterpia auttaa myös ennaltaehkäisemään sairauksien ja stressin syntyä.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika tekstiviestitse numerosta 045 802 8488 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

AKUPUNKTIO KUNTOUTUS DONGFANG OY

Akupunktio Kuntoutus Dongfang Oy tarjoaa jatkossa perinteisiä akupunktiohoitoja Helsingin Katajanokalla Mood Helsingin toimitilassa. Shanghaista kotoisin oleva kiinalaiseen lääketieteeseen erikoistunut asiantuntija on keskittynyt yli 30 vuotta akupunktioon ja muiden perinnehoitojen parantaviin vaikutuksiin.

Normaalihinta perustuu Akupunktio Kuntoutus Dongfangin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 28.7.2020.

kiinalainen kuppaus

DIILIÄ MYY

Akupunktio Kuntoutus Dongfang Oy
Vyökatu 4 (katutaso)
00160 Helsinki
Puh: 045 802 8488
Y-tunnus: 2622042-3

LOPPUUNMYYTY!