Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Henkilö- tai pakettiauton ilmastointihuolto ilman lisämaksuja 79 € (arvo jopa 129 €)

Autoni Palvelusta saat nyt henkilö- tai pakettiauton ilmastointihuollon ilman lisämaksuja vain 79 € hintaan. Auton ilmastoinnin tarkoitus on viilennyksen lisäksi poistaa kosteutta sisäilmasta. Kosteuden poisto on erityisen tärkeää, jotta auton ikkunoihin ei muodostu huurretta. Ilmastointiaineet karkaavat järjestelmästä vähitellen, joten ilmastointihuoltoa suositellaan 2 vuoden tai 40 000 ajetun kilometrin välein. Liian pieni määrä kylmäainetta myös rasittaa ilmastointijärjestelmää, jolloin se ei viilennä autoa kunnolla. Huollon aikana järjestelmä tyhjennetään, jonka jälkeen se täytetään oikealla määrällä kylmäainetta. Tarjous sisältää ilmastointijärjestelmän tarkastuksen, huollon, testauksen sekä tarvittavan määrän kylmäainetta ja öljyä.

Autoni Palvelu on saanut asiakkailtaan erinomaisia arvosteluja Googlessa:

”Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Erittäin joustavasti pääsin renkaanvaihtoon ja tekivät enemmän kuin olisi tarvinnut. Suosittelen!”

”Tosi hyvä palvelu ja kohtelias henkilökunta.”

”Olimme auton kanssa totaalisessa liemessä, ja saimme apua välittömästi, kun ajoimme pihaan. Osaavaa ja ystävällistä palvelua, lämmin suositus!”

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Tarjous koskee henkilö- ja pakettiautoja
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika puhelimitse numerosta 044 973 1543 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä autokorjaamolla

AUTONI PALVELU

Autoni Palvelu on autopesula ja -korjaamo, joka tarjoaa edullista ja nopeaa autohuoltoa merkistä riippumatta. Korjaamolla on erittäin viihtyisät odotustilat, joissa on mukava odotella autoa huollosta. Autopesula ja -korjaamo hoitaa kaikki huolto- sekä korjaustyöt auton merkistä ja iästä riippumatta. Kaikilla asentajilla on monien vuosien kokemus autojen huolloista. Voit tutustua autokorjaamoon myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Autoni Palvelu
Hallimestarinkatu 9
20780 Kaarina
Puh: 044 973 1543
Y-tunnus: 2927447-8
www.autonipalvelu.fi