TARJOUS

  • Vapaavalintaiset annokset kahdelle 15 € (arvo 27,80 €)

Uskomattoman maittavaa, jenkkityyliin astetta messevämpää ja vedet kielelle herauttavaa kanaa tarjolla nyt avajaistarjoushintaan! Miltä kuulostaisi esimerkiksi annos rapeaa jenkkikanaa hunaja glaseeratulla hoisin – kastikkeella ja Ponzu- baba salaatilla viimeisteltynä, tai lautasellinen Tempura- Jenkkikanaa / Tempura Jakkia yhdessä mausteisen couscous salaattin, lime- avocado kreemin, pikkelöidyn chilin ja inkiväärin kera? Ja koska jälkiruokavatsasta löytyy aina tilaa, haluamme antaa vielä erityismaininnan tälle lautaselta viimeisetkin muruset nuoltavaksi saavalle ”Lick Ya’ Plate!” annokselle! Uskomaton makukombo vaniljajäätelöä, rapeaa vohvelia, paahdettua valkosuklaa- crumblea, suolakinuskia, vaahtokarkkia ja vadelmamurua myy itse itsensä, sillä harva pystyy tätä jälkkäritaivasta vastustamaan! Kaikista kokeilunhaluisimmille on tarjolla myös jotakin hieman yllättävää; ”Waffle & Chicken” annos nostaa parhaat puolet esiin makeasta sekä suolaisesta ruoasta makumaailmojen samanaikaisesti korostaessa toisiaan. Kurkkaa uutuuttaan hohtavien Chicken Jointin Granin ja Tapiolan, Chalupa ravintoloiden yhteydessä toimivien toimipisteiden ajankohtainen menu täältä, tai fiilistele mahdollisia makumaailmoja tarkemmin alla olevan listan avulla.

MENU

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti Kauniaisten Chicken Jointissa
  • Myös take away, ei kuljetusmahdollisuutta
  • Voit ostaa/käyttää yhden lahjakortin ja ostaa useampia lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Voit tehdä take away -tilauksen etukäteen numerosta 040 487 6842. Mainitse Offerilla-lahjakortti tilauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

CHICKEN JOINT

Chicken Joint on täällä täyttämässä Suomen ravintolamarkkinoilla pitkään vallinnutta vajetta; tarjolla on japanese fried chickeniä ja messevämpää jenkkityylistä kanaa, kunnon sideja taikka vegaanisia vaihtoehtoja unohtamatta! Trendikäs Chicken Joint sai alkunsa keskellä korona-arkea, kun kaverukset Santtu ja Semon päättivät ottaa ohjat omiin käsiinsä, ja lähtivät toteuttamaan missiotaan, eli toimittamaan soul food tyyppisiä annoksia herkullista ruokaa arvostaville asiakkailleen, vieden jokaisen ajatukset hetkeksi muualle vallitsevasta maailmantilanteesta maittavien makuelämyksien kannattelemana. Urbaanilla sijainnillaan huomiota osakseen saanut Chicken Joint on tarkka tarjoilemansa ruoan alkuperästä, ja annokset koostetaankin aina kotimaista broileria hyödyntäen. Ravintola otti ensiaskeleensa luoden annoksia ”cloud kitchen” konseptilla, eli täysin ilman asiakaspaikkoja, mutta nyt lennokkaan lähdön jälkeen Chicken Joint on laajentunut jo yhteensä neljään eri toimipisteeseen ympäri pääkaupunkiseutua. Tutustu Chicken Jointiin tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa, tai lue Helsingin Uutisissa julkaistu juttu Chicken Jointin alkutaipaleesta!

DIILIÄ MYY

Chicken Joint
Tunnelitie 1
(Chalupa ravintolan yhteydessä)
02700 Kauniainen
Puh: 040 487 6842
Y-tunnus: 3134337-2
Yrityksen sivut

HUOM! Tämä lahjakortti oikeuttaa Kauniaisten Chicken Jointin annoksiin. Löydät myös Tapiolan kauppakeskus Ainoan toimipisteeseen lahjakortin täältä!

LOPPUUNMYYTY!

Tutustu muihin alueesi herkullisiin ravintolatarjouksiin!